Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Μπαρτσελόνα απέρριψε αστρονομική πρόταση για τον Φατί!
Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα απέρριψε αστρονομική πρόταση για τον Φατί!

Πριν μερικούς μήνες η Μπαρτσελόνα απέρριψε πρόταση 150 εκατομμυρίων ευρώ για απόκτηση του Ανσού Φατί, όπως αποκαλύπτει η Marca!

26.09.2020 | 12:10

Ο Ανσού Φατί συνεχίζει να μεγαλώνει το όνομά του στον χώρο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ο, μόλις 17 χρόνων, άσος της Μπαρτσελόνα ανεβάζει συνεχώς τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και το μέλλον του προβλέπεται λαμπρό.

Η προαγωγή του παικταρά στην πρώτη ομάδα και η αδιανόητη ρήτρα!

Ο Φατί υπέγραψε τα απαραίτητα έγγραφα και πλέον έχει το δικό του δελτίο. Πριν μερικές ημέρες προάχθηκε στην πρώτη ομάδα των «μπλαουγκράνα» και επίσημα. Κάνοντας το πρώτο μεγάλο βήμα της καριέρας του.

Καλά όλα αυτά. Καλό και το γεγονός ότι από τον Ερνέστο Βαλβέρδε ακόμη, ο Φατί είχε πρωτομπεί στην πρώτη ομάδα από τα… 16 του. Αλλά το σημαντικότερο είναι παρακάτω.

Μετά την επισημοποίηση της προαγωγής του 17χρονου μεσοεπιθετικού στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα, μπήκε και ρήτρα αγοράς του! Μία ρήτρα η οποία… τρομάζει τους πάντες! Και κάνει αδύνατο στις περισσότερες, αν όχι όλες τις ομάδες του πλανήτη να αγοράσουν τον Φατί!

Η ρήτρα αγοράς, κυρίες και κύριοι, «εκτοξεύτηκε» από τα 172 στα 400 εκατομμύρια ευρώ! Με λίγα λόγια, αυτόματα, η ρήτρα ανέβηκε κατά 228 εκατομμύρια ευρώ! Πράγμα πρωτοφανές για έναν 17χρονο ποδοσφαιριστή. 400 εκατομμύρια ευρώ για έναν 17χρονο παίκτη!

Η αστρονομική πρόταση στις αρχές καλοκαιριού

Ένα δημοσίευμα της «Marca», έφερε στο προσκήνιο μία αστρονομική πρόταση που είχε γίνει για τον Ανσού Φατί τους πρώτους μήνες του καλοκαιριού. Η ομάδα που την έκανε δεν αποκαλύπτεται στο εν λόγω ρεπορτάζ. Αλλά αποκαλύφθηκε το ποσό που έπεσε στο τραπέζι!

150 εκατομμύρια ευρώ κυρίες και κύριοι! Και όλα αυτά πολύ πριν την επίσημη προαγωγή του Φατί στην πρώτη ομάδα. Και φυσικά πολύ πριν την «εκτόξευση» της ρήτρας αγοράς του στα 400 εκατομμύρια ευρώ!

Η «Marca» στο συγκεκριμένο δημοσίευμα μπορεί να μην αποκαλύπτει την ομάδα που έκανε αυτή την προσφορά, αλλά αναφέρει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπάθησε περισσότερο από όλες να τον εντάξει στο δυναμικό της. Και ότι έκανε πρόταση για την απόκτηση του Φατί. Χωρίς να διευκρινίζεται, ωστόσο, αν πρόκειται για τη «χρυσή» προσφορά των 150 εκατομμυρίων ευρώ!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version