ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
Νέος θρίαμβος της Ρεάλ Μαδρίτης: Έπεισε τον Κρόος να πάρει τη μεγάλη απόφαση!
Η ιστορική Πάρμα ΞΑΝΑ στη Serie A!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ligue 1

Έκανε τα εύκολα… δύσκολα η Μονακό!

Αν και ήταν μπροστά με δύο γκολ η Μονακό, έστω και δύσκολα, επικράτησε εντός έδρας με σκορ 3-2 του Στρασβούργου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Λιγκ 1.

Έκανε τα εύκολα… δύσκολα η Μονακό!

Όρεξη για… θρίλερ είχαν στο Μονακό. Η τοπική ομάδα υποδέχτηκε το Στρασβούργο στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Λιγκ 1. Οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά με δύο γκολ. Λίγο πριν το τέλος χαλάρωσαν και παραλίγο να το… πληρώσουν. Παρόλα αυτά πήραν τη νίκη με σκορ 3-2.

Έτσι, οι Μονεγάσκοι παραμένουν πολύ ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Την ώρα που οι αντίπαλοί τους είναι στην προτελευταία θέση του.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Μονακό μπήκε από νωρίς επιθετικά. Οι γηπεδούχοι ήθελαν να σημειώσουν κάποιο γκολ από νωρίς και δεν χρειάστηκε να περιμένουν αρκετή ώρα, ώστε να το κάνουν αυτό πραγματικότητα. Συγκεκριμένα στο 9′ ο Μπεν Γεντέρ, έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα. Οι φιλοξενούμενοι χρειάστηκαν αρκετή ώρα, ώστε να βρουν τα πατήματά τους και να ισορροπήσουν με κάποιο τρόπο.

Στο ενδιάμεσο οι Μονεγάσκοι πίεζαν ολοένα και περισσότερο, προκειμένου να “καθαρίσουν” το παιχνίδι το συντομότερο δυνατόν. Κάτι τέτοιο πρέπει να σκέφτηκαν οι παίκτες του Νίκο Κόβατς όταν είδαν τον Αγκιλάρ στο 45′ να “γράφει” το 2-0. Το δεύτερο μέρος δεν είχε μόνο γκολ, αλλά και αρκετές κάρτες και δυνατά μαρκαρίσματα. Οι παίκτες του Στρασβούργου έπιασαν στον ύπνο εκείνους της Μονακό. Έτσι, στο 46′ ο Τσαχίρι μείωσε σε 2-1, δίνοντας νέα ομορφία στο αμτς.

Οι γηπεδούχοι είδαν στο 53′ η διαφορά τους να φτάνει και πάλι τα δύο γκολ, χάρη στο τέρμα του Μπεν Γεντέρ. Αλλά αντί να κρατήσουν την μπάλα και το τέμπο σε χαμηλό επίπεδο είδαν τον Τσουαμένι στο 55′ να παίρνει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αφήνει την ομάδα του με δέκα παίκτες. Στο 67′ ο Ντισάσι έκανε πέναλτι, με αποτέλεσμα να πάρει απευθείας κόκκινη κάρτα, αφήνοντας τη Μονακό με εννιά.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-2 με τον Αχόρκε στο 70′. Από εκεί και πέρα το ματς ήταν… ροντέο με τη Μονακό να προσπαθεί να κρατήσει με νύχια και με δόντια το υπέρ της σκορ. Εν τέλει τα κατάφερε και πήρε μία δύσκολη νίκη που θα μπορούσε να ήταν πιο εύκολη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ