Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η υπόσχεση Αρτέτα για δυνατό finish στις μεταγραφές
Άρσεναλ

Η υπόσχεση Αρτέτα για δυνατό finish στις μεταγραφές

Ο τεχνικός της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, υποσχέθηκε ότι η ομάδα του θα μείνει απασχολημένη στην τελευταία εβδομάδα της φετινής μεταγραφικής περιόδου.

29.09.2020 | 11:31

Ο τεχνικός της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, ρωτήθηκε για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ. Συγκεκριμένα, ρωτήθηκε αν οι “κανονιέρηδες” θα κινηθούν για την απόκτηση του Χουσέμ Αουάρ από τη Λυών.

“Δεν έχουμε πολλά νέα για νέους παίκτες. Ούτε για παίκτες που ίσως φύγουν από το σύλλογο. Μας απομένει μία εβδομάδα. Νομίζω θα είναι πολυάσχολη εβδομάδα για άλλους συλλόγους γιατί δεν έχουν γίνει πολλές μεταγραφές. Θα δείξει. Νομίζω θα είναι πολυάσχολη εβδομάδα για την Πρέμιερ Λιγκ όσο και για εμάς. Δεν ξέρω τι θα συμβεί” ανέφερε.

Ο πρόεδρος της Λυών, πάντως, Ζαν Μισέλ Ολα, με πρόσφατες δηλώσεις του υποστήριξε ότι η πρόταση της Άρσεναλ για τον παίκτη δεν ήταν ικανοποιητική: “Υπήρξε μία δειλή προσφορά. Νιώσαμε ότι δε συνειδητοποίησαν ότι πρόκειται για ένα διεθνή παίκτη. Συνεπώς, ήταν μία πρόταση που δεν λάβαμε καν υπόψιν μας”.

Ας σημειωθεί ότι ο Ολά έχει θέσει προθεσμία ως την Παρασκευή (2/10) για όποια ομάδα θέλει να υπογράψει κάποιον παίκτη της. Είτε δηλαδή, πρόκειται για τον Αουάρ είτε για τον Μέμφις Ντεπάι.

Παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Λίβερπουλ

Ο τεχνικός της Άρσεναλ, μιλώντας στο BBC Sport, παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Λίβερπουλ στην εκτός έδρας ήττα των “κανονιέρηδων” με 3-1.

“Βρισκόμασταν εντός παιχνιδιού για το μεγαλύτερο διάστημα. Η πραγματικότητα είναι ότι ήταν ανώτεροι από εμάς σε πολλούς τομείς. Μπορούσες να το δεις σε πολλές φάσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα και συνέχιζε να πιστεύει. Αυτά είναι τα επίπεδα που πρέπει να φτάσουμε. Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη πορεία. Οι παίκτες της Λίβερπουλ βρίσκονται μαζί 5 χρόνια. Εμείς έχουμε λίγους μήνες”.

Ας σημειωθεί ότι οι πρωταθλητές Αγγλίας έκαναν το 3 στα 3 και είναι πια μόνοι πρώτοι στην κορυφή. Όσον αφορά την ομάδα του Αρτέτα γνώρισε την πρώτη της ήττα στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version