ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
O Κίμιχ… κλείνει το μάτι στα μεγαθήρια της La Liga
Ίντερ: Ο Ιντζάγκι ανανεώνει και βάζει… πλώρη για δυναστεία
H Σίτι κυνηγά την κούπα του πρωταθλητή και μαζί μια μυθική επίδοση στο Νησί
Το αστρονομικό νούμερο που θα απομακρύνει τον Σαλάχ από το Λίβερπουλ
O απίθανος κύριος Γιόκερες με τα 40 φετινά του… τεμάχια (stats)
Η Μάντσεστερ Σίτι – μοιάζει να – χάνει τον Έντερσον τη χειρότερη χρονική στιγμή
Ο μεγάλος εχθρός του Βαλβέρδε αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Η Νάπολι ψάχνει το τέλειο… κόλπο με αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Χάαλαντ ξεκόλλα, τα έχεις κάνει όλα! (vid)

Και σε ποια διοργάνωση δεν έχει σκοράρει πλέον ο Έρλινγκ Χάαλαντ από τότε που πήρε μεταγραφή στην Ντόρτμουντ... Σε όλες!

Χάαλαντ ξεκόλλα, τα έχεις κάνει όλα! (vid)

Αναμφίβολα όταν κανείς ψάχνει ένα ταλέντο που έχει καταφέρει εξαιρετικά πράγματα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ένας θα του έρθει στο μυαλό. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός επιθετικός της Ντόρτμουντ πραγματικά έχει κάνει την ποδοσφαιρική Ευρώπη να παραμιλά.

Η Μπορούσια τον περασμένο Γενάρη επί της ουσίας πραγματοποίησε μια τεραστίων διαστάσεων μεταγραφή. Όμοιά της δεν θα φανταζόταν ούτε ο πιο τρελός και αισιόδοξος οπαδός της! Και είναι μόλις 20 ετών όντας γεννημένος στο Λιντς της Αγγλίας.

Τα επιτεύγματα του Χάαλαντ στη Γερμανία δεν έχουν προηγούμενο. Έχει πετύχει γκολ σε όλες τις διοργανώσεις που έχει συμμετάσχει με την κιτρινόμαυρη φανέλα και το ζει στο έπακρο. Σκόραρε μάλιστα και στον προχθεσινό αγώνα ενάντια στην Μπάγερν Μονάχου (3-2), με τους Βαυαρούς να παίρνουν όμως το τρόπαιο.

Ο Νορβηγός διεθνής σέντερ φορ σε εννέα μήνες που αγωνίζεται στην Ντόρτμουντ έχει φτάσει τα 19 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Με μόλις τρεις παραπάνω συμμετοχές! Χάαλαντ

Μηχανή των γκολ ο Χάαλαντ!

Με το τέρμα που σημείωσε ο Έρλινγκ Χάαλαντ σε βάρος της Μπάγερν στο Μόναχο για το Σούπερ Καπ το βράδυ της Τετάρτης 30/9, κατόρθωσε κάτι ανεπανάληπτο. Έχει πετύχει γκολ σε κάθε διοργάνωση που έχει παίξει με την Ντόρτμουντ!

Συγκεκριμένα, έχει σκοράρει σε πρωτάθλημα, Κύπελλο, Σούπερ Καπ, Τσάμπιονς Λιγκ και στο Revierderby. Για όσους δεν είναι γνώστες της τελευταίας λέξης, είναι το ματς Ντόρτμουντ-Σάλκε. Το λεγόμενο ντέρμπι της Κοιλάδας του Ρουρ στη Γερμανία. Μιλάμε αναμφισβήτητα για μια… μηχανή που παράγει ασταμάτητα γκολ και θα συνεχίζει να το πράττει.

Σχετικά με την Εθνική του ομάδα, ο Χάαλαντ δεν την έχει αφήσει στην απ’ έξω. Έχει σημειώσει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ τρεις φορές σε πέντε αναμετρήσεις με την Εθνική ανδρών. Φυσικά, έχει πετύχει γκολ σε όλα τα νεότερα τμήματα της χώρας της Σκανδιναβίας. Και μην ξεχνάμε ότι άλλοι στην ηλικία του παίζουν ακόμα στην Κ21, την Ελπίδων δηλαδή.

Αρκετά με τα λόγια. Μπορείτε παρακάτω να απολαύσετε μερικά γκολ του Έρλινγκ Χάαλαντ για να μάθετε ή να θυμηθείτε τις ικανότητές του…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ