Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ: Θετικός στον κορωνοϊό ο Σαντιό Μανέ
Λίβερπουλ

Λίβερπουλ: Θετικός στον κορωνοϊό ο Σαντιό Μανέ

Σοκ για τη Λίβερπουλ, καθώς ένας από τους «αστέρες» της, ο Σαντιό Μανέ, διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε η ομάδα.

03.10.2020 | 02:00

Σοκ για τη Λίβερπουλ. Καθώς ένας από τους «αστέρες» της, ο Σαντιό Μανέ, διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε η ομάδα.

Ο Σενεγαλέζος άσος έχει ελαφρά συμπτώματα, με την υγεία του να είναι σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς έχει ήδη μπει σε υποχρεωτική καραντίνα. Επίσης έκανε όλα όσα αναφέρει το πρωτόκολλο και πλέον αναρρώνει.

Ο Σαντιό Μανέ είχε δώσει το παρών στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ για το πρωτάθλημα (3-1 νίκη για τη Λίβερπουλ). Ωστόσο τα τεστ που είχαν γίνει μετά το τέλος της αναμέτρησης είχαν βγει αρνητικά.

Μετά τον Τιάγκο Αλκάνταρα, ο Μανέ είναι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής της πρωταθλήτριας Αγγλίας που βγαίνει θετικός στον SARS-CoV-2.

Το θετικό δείγμα του Αλκάνταρα

Μία μέρα μετά την εντός έδρας νίκη επί της Άρσεναλ με σκορ 3-1 ο Τιάγκο Αλκάνταρα ανιχνεύτηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Κάτι που σημαίνει ότι για τουλάχιστον 14 ημέρες ο Ισπανός μέσος τέθηκε σε καραντίνα. Αυτομάτως δεν τον υπολογίζει ο τεχνικός του συλλόγου, Γιούργκεν Κλοπ, για τα επόμενα ματς των “κόκκινων”.

O έμπειρος χαφ από τη Δευτέρα (28/9) δεν αισθανόταν πολύ καλά. Όπως έκαναν γνωστό οι πρωταθλητές Αγγλίας με επίσημη ανακοίνωσή τους ο Αλκάνταρα είχε ζαλάδες και πυρετό πριν το παιχνίδι με τους “κανονιέρηδες”. Γι’ αυτό το λόγο και ο Κλοπ τον άφησε εκτός αποστολής.

Στη συνέχεια έκανε το σχετικό τεστ, το οποίο λίγο αργότερα βγήκε θετικό. Κάτι που σημαίνει έπρεπε να ακολουθηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο που υπάρχει. Δηλαδή, να τεθεί σε κατ’ οίκον καραντίνα για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, μέχρι να είναι και πάλι έτοιμος να επιστρέψει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς. Γεγονός το οποίο συνέβη και συμβαίνει φυσικά μέχρι σήμερα. Και για περίπου 10 ημέρες ακόμη.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version