ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Αποκάλυψη Καβάνι: “Παραλίγο να τα κρεμάσω λόγω κορονοϊού”

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Γιουνάιτεντ, Έντισον Καβάνι, αποκάλυψε ότι πρόσφατα σκέφτηκε να τα "κρεμάσει" λόγω της λοίμωξής του από κορονοϊό.

Αποκάλυψη Καβάνι: “Παραλίγο να τα κρεμάσω λόγω κορονοϊού”

O Έντισον Καβάνι ήταν ο πιο περιζήτητος ελεύθερος ποδοσφαιριστής στο φετινό μεταγραφικό παράθυρο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που εξασφάλισε τελικά την υπογραφή του χθες το βράδυ (5/10). Ο Ουρουγουανός στράικερ υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με την επιλογή για ανανέωση για ένα ακόμη έτος. Ο 33χρονος θα λαμβάνει 11 εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο. Πιθανώς να λάβει και 6 εκατ. ευρώ παραπάνω για μπόνους.

Η καριέρα του Ουρουγουανού, πάντως, βρέθηκε μία ανάσα από τα λάβει πρόωρο τέλος πριν λίγους μήνες. Ο ίδιος ο παίκτης παραδέχτηκε ότι η περιπέτεια με την υγεία τη δικιά του και της συζύγου του μετά από λοίμωξη με κορονοϊό τον έκαναν να σκεφτεί σοβαρά να “κρεμάσει τα παπούτσια” του.

“H οικογένεια σου έρχεται πρώτη. Φυσικά, σκέφτηκα την ιδέα να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Είναι αλήθεια ότι μου πέρασε από το μυαλό αυτή η επιλογή και η παραμονή μου στην αγροτική περιοχή. Σκέφτηκα να αφιερώσω τη ζωή μου σε αυτού του είδους τη ζωή. Υποφέραμε από τον κορονοϊό με την οικογένεια και την κοπέλα μου. Η αλήθεια είναι ότι ήταν κακό λόγω του φόβου που ξυπνάει. Δόξα τον Θεό αναρρώσαμε και όλα πήγαν καλά” ανέφερε ο Ουρουγουανός στο ραδιοφωνικό πρόγραμμα Dos de Punta.

Ενθουσιασμένος ο Καβάνι με την μεταγραφή του

Ο Καβάνι στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στην Γιουνάιτεντ εξέφρασε την ικανοποίησή του. Ο πρώην επιθετικός της Παρί, δείχνει αποφασισμένος να γράψειιστορία και στην Πρέμιερ Λιγκ. Ενώ παράλληλα αποθέωσε και τους φίλους της Μάντσεστερ.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι από τα κορυφαία κλαμπ στον κόσμο. Έτσι όπως καταλαβαίνετε είναι τιμή μου που θα αγωνιστώ εδώ. Δούλεψα αρκετά και νομίζω πως είμαι έτοιμος για να αγωνιστώ και να εκπροσωπήσω αυτόν τον τεράστιο σύλλογο», είπε.

«Έχω παίξει μπροστά σε πολλούς… ένθερμους φιλάθλους κατά την διάρκειας της καριέρας μου και ξέρω πως το ίδιο θα συμβεί και στην Γιουνάιτεντ. Δεν μπορώ να περιμένω και θέλω να νιώσω την ατμόσφαιρα στο Ολντ Τράφορντ, όταν βέβαια θα υπάρχει ασφάλεια για όλους μας. Στόχος μου είναι να συνεχίσω να γράφω την δικιά μου μικρή ιστορία στο ποδόσφαιρο. Ξέρω πως ο στόχος μου πρέπει να είναι ένας και πρέπει να αφοσιωθώ εκεί. Δουλειά, δουλειά και πάλι δουλειά. Είχα μια συζήτηση με τον προπονητή και ο ενθουσιασμός μου για να φορέσω αυτήν την φανέλα μεγάλωσε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

To “7” και επίσημα στην πλάτη του Καβάνι! (vid)

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ