ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Κριστιάνο: Αντί για καραντίνα πήγε Πορτογαλία

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατηγορείται ξανά για ανεύθυνη συμπεριφορά - Αντί για καραντίνα, ταξίδεψε στην Πορτογαλία για να παίξει με την εθνική.

Κριστιάνο: Αντί για καραντίνα πήγε Πορτογαλία

Θέμα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο προέκυψε στη Γιουβέντους. Ως γνωστόν, ο αγώνας με τη Νάπολι δεν έγινε λόγω κορωνοϊού. Παρόλα αυτά οι παίκτες της Γιοτυβέντους συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο της ομάδας για να ετοιμαστούν για το ματς. Εξάλλου, δεν ήταν γνωστή η τύχη του παιχνιδιού μέχρι την τελευταία στιγμή, οπότε η Γιουβέντους τήρησε όλες τις διαδικασίες πριν το ντέρμπι.

Στην ομάδα όμως, βρέθηκαν μετά από ελέγχους δύο κρούσματα κορωνοϊού. Μετά από αυτήν την εξέλιξη η απόφαση ήταν ξεκάθαρη. Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας και όλοι όσοι ήταν στην αποστολή θα έπρεπε να παραμείνουν στο ξενοδοχείο. Να μείνουν στο ξενοδοχείο και να κάνουν καραντίνα. Αυτό και έγινε. Όχι όμως για όλους! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ακόμα έξι ποδοσφαιριστές έφυγαν από το ξενοδοχείο. Αφού βγήκαν αρνητικοί σε τεστ κορωνοϊού, αρνήθηκαν να μείνουν στο ξενοδοχείο και πήγαν σπίτιου τους. Εκτός από τον Κριστιάνο, δεν έμειναν στο ξενοδοχείο «J» και οι Πάουλο Ντιμπάλα, Χουάν Γκιγέρμο Κουαδράδο, Ντανίλο, Ροντρίγκο Μπετανκούρ, Μερίχ Ντεμιράλ και Τζιανλουίτζι Μπουφόν. Κριστιάνο: Αντί για καραντίνα πήγε Πορτογαλία

Για τον Κριστιάνο όμως, οι «παραβάσεις» δεν τελειώσαν εκεί. Παρ’ ότι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές παραμένουν μέχρι και τώρα σε καραντίνα, ο Κριστιάνο την επόμενη μέρα του αγώνα (05/10) πήρε ένα αεροπλάνο για να ενσωματωθεί στην Εθνική Πορτογαλίας. Ακόμα δεν είναι γνωστό αν θα υπάρξουν κάποιες κυρώσεις για τον Πορτογάλο. Πάντως, υπάρχουν έντονες αντιδράσεις για τη συμπεριφορά του σούπερ σταρ της Γιούβε. Υπενθυμίζεται ότι και μέσα στο καλοκαίρι ο Κριστιάνο κατηγορήθηκε για ανεύθυνη συμπεριφορά σε σχέση με τα μέτρα προφύλαξης από τον κορωνοϊό.

Εν αναμονή της απόφασης για το παιχνίδι

Στο μεταξύ, την επόμενη Τετάρτη (14/10) αναμένεται να παρθεί οριστική απόφαση για την τύχη του αγώνα. Ο αθλητικός δικαστής έδωσε προθεσμία στις δύο πλευρές για να καταθέσουν τα έγγραφα που θεωρούν απαραίτητα για την διαδικασία και την συγκεκριμένη ημέρα θα αποφασίσει αν ο αγώνας θα κατακυρωθεί εντέλει με 3-0 υπέρ της Γιουβέντους ή θα οριστεί νέα ημερομηνία για την διεξαγωγή του αγώνα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ