Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πελίστρι: “Τρελάθηκα με όσα είπε ο Καβάνι για μένα”
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πελίστρι: “Τρελάθηκα με όσα είπε ο Καβάνι για μένα”

Ο Φακούντο Πελίστρι πήρε δύναμη με τα λόγια του Καβάνι για κείνον και ανυπομονεί να παίξουν μαζί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

15.10.2020 | 22:18

Ο Έντινσον Καβάνι αναφέρθηκε σε δηλώσεις του προ ολίγων ημερών στον Φακούντο Πελίστρι, με τον οποίο θα είναι συμπαίκτες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν. Ο matador αποθέωσε το νεαρό συμπατριώτη του, με τον Πελίστρι να ανταποδίδει τις φιλοφρονήσεις και να δηλώνει ανυπόμονος να συνεργαστεί με τον 33χρονο σούπερ σταρ.

Ο Καβάνι είχε περιγράψει τον Πελίστρι ως τον τυπικό Λατινοαμερικάνο ποδοσφαιριστή με την απίστευτη φυσικότητα στο παιχνίδι του. Μάλιστα, είχε τονίσει πως ο Πελίστρι είναι ο παίκτης με τον οποίο ανυπομονεί να αγωνιστεί στην ίδια ομάδα, παρά τα υπόλοιπα βαριά ονόματα που υπάρχουν στο ρόστερ της Γιουνάιτεντ.

Ο Πελίστρι λοιπόν δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι άλλο, πέρα από το να ανταποδώσει τα καλά σχόλια στο νέο του συμπαίκτη. Μιλώντας στο επίσημο σάιτ των “κόκκινων διαβόλων”, ο 18χρονος επιθετικός τόνισε:

“Αυτό που συμβαίνει είναι πραγματικά απίστευτο. Είναι φανταστικό όταν ακούς τέτοια σχόλια από τέτοιους παίκτες. Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ να συνυπάρξω στην ομάδα με τον Έντισον Καβάνι. Χάρηκα πολύ όταν άκουσα αυτά που είπε για μένα.

Ελπίζω να συμβεί γρήγορα το να αγωνιστούμε μαζί στον αγωνιστικό χώρο. Ο Καβάνι είναι ένας κορυφαίος ποδοσφαιριστής των τελευταίων χρόνων. Πιστεύω λοιπόν ότι θα τα πάει εξαιρετικά και στην ομάδα μας”.

Καβάνι κυρίως και Πελίστρι δευτερευόντως, καλούνται να δώσουν λύσεις στην ομάδα του Σόλσκιερ, η οποία δεν τα πηγαίνει καλά στο ξεκίνημα της σεζόν. Οι “κόκκινοι διάβολοι” μετρούν 3 βαθμούς σε 3 αγωνιστικές. Μάλιστα και οι δύο ήττες τους έχουν γίνει στο Ολντ Τράφορντ. Η πρώτη ήταν από την Κρίσταλ Πάλας και ακολούθησε εκείνη από την Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version