Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γκουαρντιόλα: “Είχε καιρό να δει…Αρτέτα η Άρσεναλ”!
Άρσεναλ

Γκουαρντιόλα: “Είχε καιρό να δει…Αρτέτα η Άρσεναλ”!

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για τον Μικέλ Αρτέτα μετά το χθεσινό ντέρμπι και για ακόμα μία φορά έπλεξε το εγκώμιο του πρώην συνεργάτη του.

18.10.2020 | 16:15

Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ κοντραρίστηκαν χθες για την Πρέμιερ Λιγκ και ο Μικέλ Αρτέτα επέστρεψε στο Έτιχαντ, όπου τα προηγούμενα χρόνια στεκόταν στο πλάι του Πεπ Γκουαρντιόλα ως το δεξί του χέρι. Μπορεί η Άρσεναλ να μην κατάφερε να πάρει κάτι από αυτό το ματς, όμως για μία ακόμα φορά με τον Ισπανό στον πάγκο της, κατάφερε να βγάλει μία αν μη τι άλλο σοβαρότητα. Μία σοβαρότητα που της έλειπε γενικά στα ντέρμπι τα προηγούμενα χρόνια. Δεν ήταν αρκετή και σίγουρα υπάρχουν πολλά πράγματα για βελτίωση. Όμως η εικόνα των κανονιέρηδων ήταν αρκετή για να κάνουν τον Γκουαρντιόλα να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Αρτέτα.

Ο Καταλανός τεχνικός μετά το τέλος του παιχνιδιού αναφέρθηκε στον πρώην συνεργάτη του. Δήλωσε ότι η Άρσεναλ με τον Αρτέτα είναι ανταγωνιστική και έκανε λόγο ακόμα και για πρωτάθλημα. Αυτό που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση βέβαια, ήταν αυτό που είπε για κλείσιμο… Ότι δηλαδή οι κανονιέρηδες είχαν καιρό να δουν κάποιον σαν τον Αρτέτα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Γκουαρντιόλα

«Ήξερε τους ποδοσφαιριστές μας. Τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά του. Επομένως ήξερε πως να μας αντιμετωπίσει. Με λίγες εξαιρέσεις μας περιόρισε αρκετά. Ο Αρτέτα έχει όλα όσα χρειάζονται για να είναι ανταγωνιστικός. Ακόμα και για να κερδίσει την Πρέμιερ Λιγκ. Αυτό είχε πολύ καιρό να συμβεί για την Άρσεναλ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version