Ρεάλ Μαδρίτης

Ζιντάν: “Δεν έχουμε ούτε μία δικαιολογία”

Καθόλου ικανοποιημένος δεν έμεινε ο Ζινεντίν Ζιντάν από την εικόνα που είχαν οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Κάντιθ.

Όχι απλά δεν έπαιξε καλά η Ρεάλ Μαδρίτης. Όχι απλά δεν ήταν σαν τις άλλες φορές φέτος. Ήταν πολύ χειρότερη. Πολύ κατώτερη των προσδοκιών. Γι’ αυτό το λόγο και γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από την Κάντιθ με σκορ 1-0. Κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Γάλλος τεχνικός έχει πολύ καλή σχέση με τους παίκτες του. Παρόλα αυτά ακόμη και αυτός δεν μπορούσε να εξηγήσει αυτό το… θέαμα. Ο “Ζιζού” με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης έθεσε τους ποδοσφαιριστές του προ των ευθυνών τους.

Μεταξύ άλλων επισήμανε πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την εν λόγω εμφάνιση. Μάλιστα, όπως τόνισε δεν ήξερε και ο ίδιος τον λόγο για τον οποίο η “βασίλισσα” ήταν τόσο κακή στο παιχνίδι με την Κάντιθ. Δεν έχασε απλά το ματς, αλλά και τα... λόγια του με την εικόνα της Ρεάλ ο Ζιντάν!

Δεν έχασε απλά το ματς, αλλά και τα… λόγια του με την εικόνα της Ρεάλ ο Ζιντάν!

Από τότε που επέστρεψε στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ζινεντίν Ζιντάν πολλά άλλαξαν. Προς το καλύτερο όμως. Όχι το ανάποδο. Παρόλα αυτά για την ώρα φέτος τα πράγματα δεν δείχνουν, όπως όταν έκλεισε η σεζόν.

Οι “μερένχες” έχουν πρόβλημα στο γκολ. Και δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημά τους. Υπάρχει και κάτι ακόμη. Δεν παράγουν φάσεις. Αυτό φάνηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κάντιθ και οι δηλώσεις του “Ζιζού” είναι τουλάχιστον χαρακτηριστικές.

“Για το σημερινό θέαμα δεν υπάρχουν δικαιολογίες ή κάτι άλλο. Δεν ήταν η ημέρα μας. Αυτό ήταν ξεκάθαρο. Ήμασταν πολύ κακοί. Από την αρχή ως το τέλος της αναμέτρησης, Δεν έχουμε ούτε μία δικαιολογία. Η Κάντιθ είχε περισσότερη ταχύτητα, ενέργεια και μεγαλύτερη επιθυμία για νίκη στο ματς. Δικαίως νίκησε στο τέλος. Πρέπει να τους δώσουμε συγχαρητήρια”, τα λόγια του Γάλλου προπονητη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ