ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

“Αμφιβάλλω αν ο Κριστιάνο θα κάνει τα ίδια με τον Zλάταν στα 39”

Ο δημοσιογράφος του ESPN, Julien Laurens, αναφέρθηκε στους Zλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Κριστιάνο Ρονάλντο κάνοντας μία ιδιαίτερη σύγκριση.

“Αμφιβάλλω αν ο Κριστιάνο θα κάνει τα ίδια με τον Zλάταν στα 39”

Ο Zλάταν Ιμπραΐμοβιτς τα βάζει με τη λογική και βγαίνει νικητής. Τουλάχιστον μέχρι τώρα. Ο Σουηδός μετά από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο σε πολύ προχωρημένη ηλικία, κατάφερε να πάει κόντρα στα προγνωστικά και να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Παράλληλα, πήγε μέχρι την Αμερική για να δείξει στους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους λίγο από το πλούσιο ταλέντο του. Και αντί να συνταξιοδοτηθεί όμορφα και ωραία στην άλλη άκρη του ωκεανού, όπως κάνουν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές στην ηλικία του, πήρε την μεγάλη και τρελή απόφαση. Ξαφνικά επέστρεψε για να γίνει και πάλι πρωταγωνιστής στη μεγάλη του αγάπη. Τη Μίλαν! Και μαντέψτε; Δείχνει να τα καταφέρνει περίφημα.

Από την περσινή σεζόν δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και κυριολεκτικά είναι σαν να μην πέρασε μία μέρα. Το σώμα του ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτητικές συνθήκες του ιταλικού ποδοσφαίρου και μάλιστα ηγείται σε μία Μίλαν που δείχνει να αναγεννιέται. Σε μία Μίλαν που μετά από πολλά προβλήματα, φέτος, δείχνει να μπορεί να προσφέρει κάτι διαφορετικό. Αποκορύφωμα σε όλα αυτά που περιγράφουμε, η επιστροφή του μετά τον κορωνοϊό στο ντέρμπι της πόλης. Ο Zλάταν με δύο γκολ πήρε από το χεράκι την ομάδα του και την οδήγησε στο τεράστιο διπλό. Η εμφάνισή του μάλιστα, έκανε πολλούς να κάνουν βαρύγδουπες δηλώσεις. Μία αό αυτές, ανήκει και στον δημοσιογράφο του ESPN, Julien Laurens. "Αμφιβάλλω αν ο Κριστιάνο θα κάνει τα ίδια με τον Zλάταν στα 39"

Ο Γάλλος αναλυτής, μίλησε για τον Zλάταν και συνέκρινε το πρόσωπο που δείχνει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Laurens εξέφρασε τις αμφιβολίες του για τον Πορτογάλο και για το κατά πόσο θα μπορέσει να κάνει αυτά που κάνει ο Zλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην ηλικία που είναι τώρα. Μάλιστα για εκείνον είναι αμφίβολο ακόμα και αν θα είναι ακόμα στην ενεργό δράση ο Κριστιάνο στα 39 του.

Η δήλωση του δημοσιογράφου του ESPN

«Δεν είμαι σίγουρος καν για το αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα παίζει ακόμα ποδόσφαιρο στα 39 του. Πάντως, είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα μπορεί να κάνει αυτά που κάνει ο Zλάταν».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ