ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Πίρλο: «Σύντομα κοντά μας ο Κριστιάνο»

Κριστιάνο Ρονάλντο και Γιουβέντους έχουν σημαδέψει το επικείμενο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα ως αυτό που θα τους επαναφέρει στην κανονικότητα.

Πίρλο: «Σύντομα κοντά μας ο Κριστιάνο»

Το βράδυ του Σαββάτου η Γιουβέντους «πέταξε» δύο βαθμούς στην έδρα της αδύναμης Κροτόνε. Το σύνολο του Αντρέα Πίρλο έμεινε στο 1-1 με τους γηπεδούχους παρουσιάζοντας για ακόμη μία φορά πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων. Ο Άλβαρο Μοράτα προσπάθησε να μπει στα παπούτσια του Κριστιάνο Ρονάλντο, πέτυχε ένα τέρμα όμως δεν ήταν αρκετό.

Οι «Μπιανκονέρι» δυσκολεύονται αφάνταστα χωρίς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ στη σύνθεση τους και αυτό φαίνεται σε κάθε παιχνίδι. Ο 35χρονος επιθετικός δίνει άλλον αέρα στους πρωταθλητές Ιταλίας. Μια σιγουριά πως η μπάλα εύκολα ή δύσκολα θα καταλήξει στον τελικό της προορισμό, τα αντίπαλα δίχτυα. Η Γιουβέντους χωρίς τον Κριστιάνο χάνει μεγάλο μέρος της δύναμής της στη γραμμή κρούσης. Κριστιάνο Πίρλο

Όλα δείχνουν πως προλαβαίνει Μπαρτσελόνα ο Κριστιάνο

Η επιστροφή από τις εθνικές ομάδες σημαδεύτηκε από την απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος όντας στους Ίβηρες διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοιό, αποτέλεσμα να βρεθεί σε καραντίνα. Με τις μέρες να περνούν άπαντες στη Γιουβέντους δε βλέπουν την ώρα της επιστροφής του Κριστιάνο. Περισσότερο από όλους ο Αντρέα Πίρλο. Ο Ιταλός τεχνικός σε δήλωσή του τόνισε πως ο Πορτογάλος σε λίγες ημέρες θα βρίσκεται και πάλι στο δυναμικό της ομάδας.

Η Γιουβέντους έχει μπροστά της ένα γεμάτο πρόγραμμα σε Ιταλία και Ευρώπη. Αυτό ξεκίνησε άσχημα με το 1-1 στην έδρα της Κροτόνε. Αύριο οι «Μπιανκονέρι» ρίχνονται στη μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Ντινάμο Κιέβου. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται να χάσει τόσο το αυριανό παιχνίδι όσο και το επόμενο κόντρα στην Ελλάς Βερόνα για το πρωτάθλημα.

Στόχος της Γιουβέντους αλλά και του ίδιου είναι η επιστροφή του να πραγματοποιηθεί στο τέλος της εβδομάδας. Αν αυτό γίνει πράξη τότε ο Κριστιάνο θα συμπεριληφθεί στα πλάνα του προπονητή του ενόψει της μεγάλης συνάντησης. Την επόμενη εβδομάδα η Μεγάλη Κυρία υποδέχεται στο Τορίνο την Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι. Και ποιος δεν θα ήθελε να δει αυτή τη συνάντηση των δύο σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ