Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Τελειώνει” πολλούς παίκτες ο Μουρίνιο μετά την ντροπιαστική ήττα!
Τότεναμ

“Τελειώνει” πολλούς παίκτες ο Μουρίνιο μετά την ντροπιαστική ήττα!

Βαριά λόγια είχε να πει ο τεχνικός της Τότεναμ, Ζοσέ Μουρίνιο, λίγο μετά την εκτός έδρας ήττα με σκορ 1-0 από τη βέλγικη, Άντβερπ για το Γιουρόπα Λιγκ.

29.10.2020 | 22:56

Δεν μπορεί να χάνει. Ούτε σε… φιλικό. Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει τη νοοτροπία του νικητή. Δεν την έφτιαξε τώρα. Αλλά σε όλη του την καριέρα έχει πορευτεί μαζί της. Δεν γίνεται διαφορετικά. Ακόμη και τώρα που μεγάλωσε και… μαλάκωσε κάπως.

Ακόμη και τώρα σιχαίνεται να χάνει. Να γίνεται θέμα για τους λάθους λόγους. Όπως έγινε στο εκτός έδρας ματς της Τότεναμ κόντρα στη βέλγικη Άντβερπ για το πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Λονδρέζοι ήταν το μεγάλο φαβορί. Στη θεωρία, γιατί εντός αγωνιστικού χώρου δεν έδειξαν σε τίποτα την ομάδα που μπορεί να νικήσει όποιον και αν έχει μπροστά της. Αποτέλεσμα; Να χάσουν με σκορ 1-0. Κάτι που δεν περίμενε κανένας από τους φίλους της βέλγικης ομάδας. Πόσο μάλλον ο “special one”, ο οποίος με δηλώσεις του τα έβαλε με τους παίκτες που χρησιμοποίησε και έκανε γνωστό πως πολλοί από αυτούς δεν πρόκειται να ξαναπαίξουν υπό τις οδηγίες του.

Τα είπε έξω από τα… δόντια μετά την ήττα ο Μουρίνιο!

Η Τότεναμ έχει πολλά παιχνίδια το τελευταίο χρονικό διάστημα. Κάτι που σημαίνει πως ο Ζοσέ Μουρίνιο πρέπει να χρησιμοποιεί αρκετούς ποδοσφαιριστές. Να κάνει rotation.

Ο Πορτογάλος τεχνικός κόντρα στην Άντβερπ έκανε εννιά αλλαγές. Ωστόσο, αρκετοί από τους παίκτες του δεν τον άφησαν ικανοποιημένο, με αποτέλεσμα να κάνει και τις πέντε αλλαγές πολύ γρήγορα. Παρόλα αυτά το καλύτερο το… κρατούσε για το τέλος ο έμπειρος προπονητής.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Μουρίνιο είχε πολλά νεύρα και δεν είχε όρεξη για πολλές δηλώσεις. Ο προπονητής της Τότεναμ είχε να πει λίγα λόγια και… καλά για εκείνους που δεν τον άφησαν ικανοποιημένο, δείχνοντας πως δεν θα είναι για πολύ καιρό μαζί του.

“Μετά από αυτό το παιχνίδι μου έγινε πολύ εύκολο το ποιους θα χρησιμοποιώ από εδώ και πέρα”, ήταν τα λόγια που είπε ο Πορτογάλος τεχνικός, μετά την εκτός έδρας ήττα της Τότεναμ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version