ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Ο Ισπανός… Τσιόδρας επιτέθηκε στον Κριστιάνο για τον κορωνοϊό!

Ο Κριστιάνο φαίνεται πως έχει ανοίξει... μέτωπο με τους λοιμωξιολόγους σε Ιταλία και Ισπανία, μετά τη δήλωσή του πως «το τεστ του κορωνοϊού είναι σκ@τ@»!

Ο Ισπανός… Τσιόδρας επιτέθηκε στον Κριστιάνο για τον κορωνοϊό!

Επιτέλους ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεπέρασε τον κορωνοϊό!

Την αρχή την έκανε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Λίγο αργότερα τον ακολούθησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο Πορτογάλος φορ μετά από καραντίνα δύο εβδομάδων υποβλήθηκε εκ νέου σε τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού. Αυτό βγήκε αρνητικό! 

Κάτι που σημαίνει ότι ο έμπειρος στράικερ μπορεί και πάλι να βγει στο γήπεδο, να κάνει κανονικά προπονήσεις με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της «Μεγάλης Κυρίας». Η αλήθεια είναι ότι ο «CR7» από την αρχή που τον χτύπησε η πανδημία μέχρι και λίγα εικοσιτετράωρα νωρίτερα δεν είχε κανένα σύμπτωμα.

Μάλιστα, επιθυμία του ίδιου ήταν να δώσει το «παρών» στο εντός έδρας ματς της Γιουβέντους με την Μπαρτσελόνα για τη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό δεν έγινε πραγματικότητα. Μιας και πήγανε κόντρα σε όλα τα πρωτόκολλα υγείας.

Ο Κριστιάνο έπρεπε να κάνει λίγη υπομονή ακόμη. Όπως και έπραξε. Έτσι, το νέο τεστ που έκανε βγήκε αρνητικό. Οπότε από εδώ και τώρα ο Αντρέα Πίρλο μπορεί να τον υπολογίζει και πάλι στα αγωνιστικά του πλάνα!

Η δήλωση του Πορτογάλου που έχει βάλει… φωτιά!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι φυσικό και επόμενο να ήταν εκνευρισμένος όσο καιρό το τεστ του κορωνοϊού έβγαινε θετικό. Καθώς εξαιτίας αυτού, έχασε και το ματς με τη Γιουβέντους για το Champions League. Kαι τη συνάντηση με τον Λιονέλ Μέσι.

Πάνω στα νεύρα του ο Πορτογάλος άσος αποκάλεσε «σκ@τ@» το τεστ κορωνοϊού. Κι αυτό έφερε πάρα πολλές αντιδράσεις. Ποικίλες αντιδράσεις. Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να έχει ανοίξει, άθελά του, «μέτωπο» με τους λοιμωξιολόγους σε Ιταλία κι Ισπανία.

Αμέσως του επιτέθηκαν τόσο ένας διάσημος Ιταλός λοιμωξιολόγος, όσο και ο υπουργός αθλητισμού της Ιταλίας. Τώρα σειρά πήρε ο αντίστοιχος… Σωτήρης Τσιόδρας της Ισπανίας!

Ο Φερνάντο Σιμόνε εκεί θεωρείται ως ο καλύτερος λοιμωξιολόγος στη χώρα του. Κάτι σαν τον κ. Τσιόδρα εδώ. Και τα λόγια του, είναι περιττά να τα σχολιάσουμε εμείς: «Απ’ ό,τι φαίνεται, ο Ρονάλντο έχει γίνει και ειδικός στην πανδημία. Σίγουρα όμως έχει πολλά ακόμα να μάθει, ώστε να μιλάει τόσο απερίσκεπτα για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, που επηρεάζει τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλον τον κόσμο».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ