Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι: Άμυνα από γρανίτη με αυτούς τους δύο (stat)
Τσέλσι

Τσέλσι: Άμυνα από γρανίτη με αυτούς τους δύο (stat)

Με τον Τιάγκο Σίλβα και τον Κερτ Ζουμά στην άμυνα, η Τσέλσι έχει βρει το αντίδοτο που έψαχνε στην άμυνα της τη φετινή σεζόν.

05.11.2020 | 00:30

Η Τσέλσι φαίνεται να βρίσκει το φάρμακο για να γιατρέψεις τις αμυντικές πληγές του πρόσφατου παρελθόντος της. Ειδικότερα, η ομάδα του Λάμπαρντ ξεκίνησε τη φετινή σεζόν δεχόμενη 10 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Ωστόσο, οι “μπλε” κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση και μετατρέψουν την άμυνά τους από αδυναμία σε δύναμη.

Πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί η νίκη της Τσέλσι επί της Ρεν με 3-0. H ομάδα του Λάμπαρντ κράτησε το μηδέν για έκτη φορά στα τελευταία 7 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Τεράστια συνεισφορά σε αυτό έχουν διαδραματίσει ο Κέρτ Ζουμά και ο Τιάγκο Σίλβα. Στο πρόσωπο αυτών των 2 φαίνεται πως ο Λάμπαρντ έχει βρει το ιδανικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο που έψαχνε από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ειδικότερα, ο Βραζιλιάνος πρώην στόπερ της Παρί έχει ξεκινήσει δίπλα στον Ζουμά σε 5 παιχνίδια φέτος. Οι 2 τους έχουν καταφέρει να κρατήσουν το μηδέν και τις 5 φορές.

Τα εύσημα πρέπει να πάνε και στον Μεντί

Φυσικά, Τιάγκο Σίλβα και Ζουμά δεν είναι οι μόνοι που πρέπει να πάρουν τα εύσημα για την αμυντική μεταμόρφωση της Τσέλσι. Ειδικότερα, ο πρώην γκολκίπερ της Ρεν έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του στις 6 από τις 7 συμμετοχές κάτω από την εστία της νέας του ομάδας.

Έτσι, έχει κάνει πολύ γρήγορα να ξεχαστεί ο Κέπα, ο οποίος ακόμα προκαλεί εφιάλτες στους φίλους της Τσέλσι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version