Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μοράτα: Μαθαίνω από τον καλύτερο όλων
Γιουβέντους

Μοράτα: Μαθαίνω από τον καλύτερο όλων

Ο Άλβαρο Μοράτα ματώνει ασταμάτητα τα αντίπαλα δίχτυα κάνοντας τους ανθρώπους της Γιουβέντους χαρούμενους και τον ίδιο πανευτυχή.

07.11.2020 | 20:26

Το δεύτερο πέρασμά του στο Τορίνο και τη Γιουβέντους κρίνεται – για την ώρα – απόλυτα πετυχημένο. Ο Άλβαρο Μοράτα δείχνει να είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Ο Ισπανός επιθετικός δικαιώνει περίτρανα την επιμονή του Αντρέα Πίρλο για την απόκτηση του. Μετράει ήδη έξι τέρματα σε επτά εμφανίσεις σε Ιταλία και Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο 28χρονος έχει μετατραπεί ως ο ιδανικός παρτενέρ του Κριστιάνο Ρονάλντο στη γραμμή κρούσης της Γιουβέντους. Οι πρωταθλητές Ιταλίας στηρίζουν πολλά πάνω στην επιθετική δυνότητα των δύο ποδοσφαιριστών. Οι δυο τους δείχνουν να αποβάλλουν κάθε πίεση αποδίδοντας εξαιρετικά στο χορτάρι.

Στην τελευταία εμφάνιση της Γιούβε, ο Μοράτα σκόραρε δις κόντρα στην αδύναμη Φερεντσβάρος στη Βουδαπέστη. Οι «Μπιανκονέρι» επικράτησαν με το ευρύ 4-1 παίρνοντας δεύτερο τρίποντο στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ισπανός επιθετικός διάγει περίοδο εξαιρετικής φόρμας κάνοντας ιδανικά αυτό που ξέρει. Να σκοράρει στα αντίπαλα δίχτυα.

Υπόκλιση σε Κριστιάνο από Μοράτα

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο έμπειρος επιθετικός τόνισε πως η Γιουβέντους έχει δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για εκείνον και τους συμπαίκτες του. Επιπροσθέτως δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Κριστιάνο Ρονάλντο μιλώντας για εκείνον με κολακευτικά λόγια.

«Νιώθω πως είμαι στην καλύτερη φάση της καριέρας μου. Η μεταγραφή μου στη Γιουβέντους μου έδωσε την κατάλληλη ώθηση για να βρεθώ στο σημείο αυτό. Εχω συμπαίκτες παγκόσμιας κλάσης, τον Ρονάλντο, που είναι ο καλύτερος στον κόσμο και μαθαίνω πολλά από αυτόν», τόνισε χαρακτηριστικά.

Οι δυο τους φαίνεται να κερδίζουν κατακράτος τη μάχη για τις δύο θέσεις της επιθετικής γραμμής. Ο τρίτος της… παρέας, Πάουλο Ντιμπάλα παρουσιάζεται φευγάτος μιας και δεν χαίρει της ίδιας αντιμετώπισης από τον Αντρέα Πίρλο. Ο Αργεντινός σκόραρε και αυτός δύο τέρματα στο τελευταίο παιχνίδι στη Βουδαπέστη, ωστόσο το κλίμα για εκείνον δεν είναι και το καλύτερο. Η… απαίτηση να έχει περισσότερο χρόνο φαίνεται πως θα τον φέρει αργά ή γρήγορα μακριά από το Τορίνο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version