Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρωμαϊκά… όργια από τον Μικιταριάν! (vid)
Serie A

Ρωμαϊκά… όργια από τον Μικιταριάν! (vid)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χένρικ Μικιταριάν, ο οποίος σημείωσε τρία γκολ, η Ρόμα επικράτησε εκτός έδρας της Τζένοα με σκορ 3-1.

08.11.2020 | 18:46

Εύκολο έργο για τη Ρόμα στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Τζένοα. Οι “τζιαλορόσι” επικράτησαν με σκορ 3-1 στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Σέριε Α.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Χένρικ Μικιταριάν. Ο Αρμένιος έκανε ό,τι ήθελε την αντίπαλη άμυνα, με αποτέλεσμα να σημειώσει και τα τρία γκολ της ομάδας του και να αναδειχθεί MVP, όπως ήταν αναμενόμενο, της αναμέτρησης.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Το πρώτο ημίχρονο μεταξύ της Τζένοα με τη Ρόμα δεν ήταν και κάτι τρομερό. Καμία από τις δύο ομάδες δεν επέλεξε να αγωνιστεί επιθετικά. Κάτι που φάνηκε από τα πρώτα κιόλας λεπτά και συνεχίστηκε μέχρι και στο δεύτερο μέρος. Παρόλα αυτά ο Χένρικ Μικιταριάν βρήκε ευκαιρία να σκοράρει στις καθυστερήσεις και να βάλει τη Ρόμα σε θέση οδηγού.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ανέβηκε. Έστω και λίγο. Μάλιστα, οι “τζιλορόσι” καρδιοχτύπησαν όταν είδαν τον Πιάτσα στο 50′ να κάνει το 1-1 και να φέρνει το παιχνίδι σε απόλυτη ισορροπία.

Ωστόσο, ο Μικιταριάν είχε όρεξη για άλλα γκολ και κατάφερε στο 66′ να διπλασιάσει τόσο τα δικά του τέρματα όσο και της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την εμπειρία και και τον τρόπο, ώστε να κρατήσουν την μπάλα στην κατοχή τους τόσο όσο έπρεπε, προκειμένου να “παγώσουν” το παιχνίδι και να “χτυπήσουν” την κατάλληλη στιγμή.

Αυτό έγινε και πάλι με τον Μικιταριάν. Ο πρώην επιθετικός της Άρσεναλ με ωραίο τρόπο “έγραψε” το 3-1 στο 85′, μετά από πάσα του Πέδρο, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version