Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Ίντερ και Χιλή
Ίντερ

Πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Ίντερ και Χιλή

Ίντερ και Χιλή έχουν έρθει σε αντιπαράθεση με δηλώσεις εκατέρωθεν εξαιτίας της διαχείρισης του Χιλιανού διεθνή ποδοσφαιριστή, Αλέξις Σάντσεζ.

12.11.2020 | 21:56

Σε ένα “πόλεμο” δηλώσεων έχουν εμπλακεί ή Ίντερ και η εθνική Χιλής εξαιτίας της διαχείρισης του Αλέξις Σάντσεζ. Ειδικότερα, δεν είναι η πρώτη φορά που ένας σύλλογος έρχεται σε κόντρα με ένα σύλλογο για τη διαχείριση ενός ποδοσφαιριστή. Κάθε μεριά κοιτάει το συμφέρον της και αυτό έχει να κάνει με το πως θα αποκομίζουν το μεγαλύτερο αγωνιστικό όφελος από τον παίκτη.

Σε μία τέτοια διαμάχη βρίσκονται Ίντερ και Χιλή για τα μάτια του Αλέξις Σάντσεζ. Ειδικότερα, ο 31χρονος εξτρέμ τα τελευταία 2 χρόνια ταλαιπωρείται από τραυματισμούς. Έτσι, δεν προκαλεί έκπληξη ότι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την προπόνηση της Χιλής χθες μετά από υποτροπή σε έναν πρόσφατο τραυματισμό.

«Ο Αλέξις ασχολείται με αυτό το πρόβλημα εδώ και αρκετό καιρό. Την Τετάρτη εγκατέλειψε την προπόνηση νωρίς προληπτικά. Οι εξέτασαν απέκλεισαν κάτι πιο σοβαρό. Θα δούμε πώς θα ανταποκριθεί, αλλά δεν θα τον ρισκάρουμε” δήλωσε ο τεχνικός της Χιλής, Ρεϊνάλντο Ρουντέα στη συνέντευξη Τύπου για τον επερχόμενο προκριματικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου εναντίον του Περού.

Παράπονα της Ίντερ για τη διαχείρισή του Σάντσεζ

Την ίδια ώρα οι “νερατζούρι” εξέφρασαν δημόσια τα παράπονά της για τους τραυματισμούς ποδοσφαιριστών της κατά την παρουσία τους με τις εθνικές ομάδες. Παράλληλα, υποστήριξαν ότι δεν πρέπει οι παίκτες να ταξιδεύουν κατά τη διάρκεια πανδημίας.

Αυτό φυσικά, προκάλεσε την έκρηξη του προπονητή της Χιλής.

“Με όλο τον σεβασμό στους ευρωπαίους συναδέλφους μου, θα ήθελα να μας σέβονται με τον ίδιο τρόπο που το κάνουμε μαζί τους. Θα εκτιμούσα περισσότερο σεβασμό προτού αποφασίσουν να παίξουν τον Αλέξις για 45 λεπτά και μετά για άλλα 90. Δεν είμαστε στην εποχή των αποικιών, ας το ξεκαθαρίσουμε”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version