Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ είσαι, όποιο ρεκόρ θες το σπας!
Λίβερπουλ

Λίβερπουλ είσαι, όποιο ρεκόρ θες το σπας!

Η Λίβερπουλ με τη νίκη της κόντρα στη Λέστερ έσπασε το δικό της αήττητο ρεκόρ στο «Άνφιλντ» και στοχεύει στην κορυφή για να γράψει ιστορία!

22.11.2020 | 23:59

Είναι μία ομάδα μύθος, που όμοιά της έχουμε καιρό να δούμε οι ποδοσφαιρόφιλοι. Η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ πολύ απλά δεν… βαριέται να γράφει ιστορία. Τα έχει κατακτήσει όλα μέσα σε λίγα χρόνια. Και το καλύτερο ποιο είναι; Ότι θέλει κι άλλα!

Τι και αν έχει ένα σωρό προβλήματα τραυματισμών. Φαν Ντάικ, Γκόμεζ, Τρεντ Αλεξάντερ-Αρνολντ και Σαλάχ λόγω κορωνοϊού είναι μερικοί από τους απόντες. Αλλά η Λίβερπουλ αντέχει. Και παραμένει στην κορυφή της Premier League.

Η χθεσινοβραδινή νίκη με 3-0 επί της Λέστερ ανέβασε τους «κόκκινους» στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος με 20 βαθμούς. Και με συγκάτοικο φυσικά την Τότεναμ, η οποία έχει τους ίδιους πόντους. Ενώ οι πρωταθλητές Αγγλίας ξεπέρασαν τις «αλεπούδες» και είναι στο +2 από την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς.

Έσπασε το δικό της ρεκόρ και πάει να γράψει ιστορία!

Το έχουμε ξαναπεί πολλές φορές. Το «Άνφιλντ» είναι απόρθητο κάστρο! Δεν περνάει κανείς από εκεί. Και η απόδειξη βρίσκεται στο αήττητο ρεκόρ της Λίβερπουλ. Το οποίο πλέον, σε επίπεδο πρωταθλήματος, ανέρχεται στα 64 εντός έδρας παιχνίδια! Με 53 νίκες και 11 ισοπαλίες βεβαίως βεβαίως.

Με λίγα λόγια, η Λίβερπουλ έσπασε το δικό της ρεκόρ το οποίο «έτρεχε» από το 1980! Αλλά δεν φαίνεται διατεθειμένη να σταματήσει εκεί. Καθώς έχει βάλει στόχο το απόλυτο.

Το απόλυτο εντός έδρας αήττητο ρεκόρ στο αγγλικό πρωτάθλημα κρατάει η Τσέλσι από το 2008! Καθώς κατάφερε εκείνη την περίοδο να μείνει για 86 σερί ματς αήττητη στην έδρα της. Το «Στάμφορντ Μπριτζ». Με λίγα λόγια, η Λίβερπουλ έχει ακόμη μπροστά της 22 ματς για να ισοφαρίσει το ρεκόρ και 23 αγώνες για να το σπάσει!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version