ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έβερτον

Μπαίνει χειρουργείο ο Λούκας Ντιν της Έβερτον!

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει τις επόμενες μέρες ο Λουκάς Ντιν στην Εβερτον για να αποκαταστήσει το πρόβλημα που στον αστράγαλο.

Μπαίνει χειρουργείο ο Λούκας Ντιν της Έβερτον!

Μεγάλη ατυχία για την Έβερτον που θα στερηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα έναν από τους πιο κομβικούς και σταθερούς παίκτες της ομάδας. Συγκεκριμένα, ο Κάρλο Αντσελότι δεν μπορεί να υπολογίζει στον Λούκας Ντιν που τέθηκε νοκ-άουτ για τους επόμενους δύο μήνες. Ο Γάλλος αριστερός μπακ, είναι από τους πιο πολύτιμους παίκτες της ομάδας του και ίσως ο καλύτερος στη θέση του στη φετινή Premier League. Αυτό κάνει ακόμα μεγαλύτερο το πλήγμα για τα ζαχαρωτά που δεν μπορούν να υπολογίζουν πλέον σε αυτόν.

Ο Ντιν τραυματίστηκε στον αστράγαλο στην προπόνηση των Τόφιζ και από την πρώτη έδειξε ότι είναι κάτι σοβαρό. Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν μετά  τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. Τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν τη «ζημιά», η οποία θα τον κρατήσει μακριά από τα γήπεδα για το υπόλοιπο του 2020. Μπαίνει χειρουργείο ο Ντιν της Έβερτον!

Πιο σοβαρός από ότι φάνηκε αρχικά αποδεικνύεται ο τραυματισμός του Η ζημιά  στον σύνδεσμο του αστραγάλου Λουκάς Ντιν είναι τέτοια που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί διαφορετικά. Έτσι, σύμφωνα και με την ανακοίνωση της Εβερτον, ο παίκτης θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Έτσι, ο Γάλλος αριστερός μπακ θα υποβληθεί σε επέμβαση στο συγκεκριμένο σημείο την ερχόμενη Δευτέρα, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αυτήν τη στιγμή το πότε ακριβώς θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους. Πάντως οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία δύο μηνών. Παρόλα αυτά, το σημείο είναι περίεργο και προκαλεί εύκολα πόνους, οπότε οι γιατροί δεν βιάζονται να κάνουν συγκεκριμένες προβλέψεις.

Δύσκολη η αντικατάσταση

Ο Ντιν είναι πολύ σημαντικός για την Έβερτον και η αντικατάστασή του φαντάζει πολύ δύσκολη υπόθεση για τον Κάρλο Αντσελότι. Κάπως έτσι, ο Ιταλός coach θα πρέπει να εμπιστευτεί τον 20χρονο Νιλς Νκουνκού. Η άλλη λύση που έχει ο Αντσελότι είναι να σκεφτεί και να προβεί σε αλχημείες. Οι επιλογές δεν είναι πολλές και σίγουρα το έργο του είναι δύσκολο. Θα πρέπει να βρεθεί λύση ώστε να βγει τουλάχιστον το 2020.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ