Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πεπ: «Το θέμα με τον Αγκουέρο είναι το πώς θα ξυπνήσει»!
Μάντσεστερ Σίτι

Πεπ: «Το θέμα με τον Αγκουέρο είναι το πώς θα ξυπνήσει»!

Ο Κουν Αγκουέρο συνεχίζει να πονά και ο Πεπ Γκουαρντιόλα παραδέχεται ότι η κατάστασή είναι περίπλοκη και πως ο παίκτης ακόμα δεν είναι έτοιμος.

29.11.2020 | 15:08

Ο Κουν Αγκουέρο είναι ένας ποδοσφαιριστής που ανέκαθεν είχε ευπάθεια στους τραυματισμούς. Επί χρόνια ο Αργεντινός αντιμετωπίζει προβλήματα και χάνει κάποια διαστήματα μέσα στη σεζόν. Το πρόβλημα όμως το τελευταίο διάστημα έχει παραγίνει. Ο 32χρονος επιθετικός είναι συνεχώς εκτός αγωνιστικής δράσης και ακόμα και όταν αγωνίζεται, μετά από λίγα μόλις παιχνίδια μένει και πάλι εκτός. Χαρακτηριστικά, τη φετινή σεζόν, ο Αγκουέρο έχει μόλις τέσσερις συμμετοχές και ένα γκολ. Αυτή η κατάσταση, κάνει ακόμα και τον Πεπ Γκουαρντιόλα να δείχνει προβληματισμένο.

Στη Σίτι πίστευαν ότι ο Αγουέρο είναι στο δρόμο της επιστροφής στη δράση, αλλά και πάλι το τοπίο είναι θωλό. Κανείς δεν ξέρει αν είναι 100% έτοιμος και κάθε μέρα η κατάστασή του είναι ένα ερωτηματικό. Κάτι που εξετάζεται μεμονωμένα. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι ο ποδοσφαιριστής του ακόμα δεν είναι καλά, ενώ είπε πως εξακολουθεί να έχει πόνους. Στη Σίτι υπάρχει και ο Γκαμπριέλ Ζεσούς για τη θέση του επιθετικού, αλλά η απώλεια του Κουν δεν είναι απλή υπόθεση. Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας, εξακολουθεί να είναι πολύ σημαντικός για αυτήν και το κενό του δεν αναπληρώνεται εύκολα. Μπορεί η Σίτι να σκόραρε πέντε γκολ χθες, αλλά σε όλη τη σεζόν που ο Αγκουέρο είναι εκτός, φαίνεται ότι επιθετικά δεν πετάει φωτιές. Δεν έχει τον πλουραλισμό και τον καταιγιστικό ρυθμό του παρελθόντος. Και για πολλούς, η απουσία του Κουν είναι βασικός λόγος για αυτό.

Γκουαρντιόλα: Η κατάσταση του Κουν κρίνεται κάθε μέρα από το πως θα ξυπνήσει.

«Δεν μπορώ να πω κάτι σίγουρα, εξαρτάται από το πως θα ξυπνήσει. Έκανε καλή προπόνηση αλλά μετά ένιωσε ορισμένες ενοχλήσεις, ξύπνησε και πονούσε το γόνατο του. Ξέρουμε πως ο τραυματισμός που είχε, δεν είναι εύκολη η αποθεραπεία. Πρέπει να το χειριστούμε όσο μπορούμε καλύτερα», σχολίασε ο Καταλανός τεχνικός.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version