ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Επιστρέφουν για τη Λίβερπουλ οι Άρνολντ και Κεϊτά!

Ο Γιούργκεν Κλοπ είδε τους Άρνολντ και Κεϊτά να συμμετέχουν στην προπόνηση της ομάδας, αφού ξεπέρασαν τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούσαν

Επιστρέφουν για τη Λίβερπουλ οι Άρνολντ και Κεϊτά!

Μειώνονται σιγά σιγά οι πονοκέφαλοι για τον Γιούργκεν Κλοπ. Ο προπονητής της Λίβερπουλ είδε τους Αλεξάντερ Άρνολντ και Ναμπί Κεϊτά να επιστρέφουν στις προπονήσεις της ομάδας, λίγες μέρες πριν τον αγώνα κόντρα στη Γουλβς στο Άνφιλντ.

Ο Άρνολντ είχε μείνει στα πιτς για σχεδόν ένα μήνα και συγκεκριμένα από το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι στις 8 Νοεμβρίου. Έκτοτε έχει απουσιάσει από τους αγώνες των “κόκκινων”, με το Νέκο Γουίλιαμς να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας.

Ωστόσο, η δύσκολη αυτή περίοδος φαίνεται πως τελειώνει για τον Κλοπ. Βέβαια, από τον Άρνολντ λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός και δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα παίξει κατευθείαν στη βασική εντεκάδα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι εκτός από τον Άγγλο αμυντικό, στις υποχρεώσεις της Λίβερπουλ επιστρέφει και ο Ναμπί Κεϊτά.

Όταν ρωτήθηκε για τους δύο παίκτες του, ο Γιούργκεν Κλοπ απάντησε: “Δεν ξέρω ακόμα, αλλά θα δούμε. Οι Άρνολντ και Κεϊτά μπήκαν στις προπονήσεις με την ομάδα και πλέον θα δούμε πότε και πώς θα τους χρησιμοποιήσουμε. Άλλωστε έλειπαν για καιρό από τους αγώνες και θέλουν χρόνο.Θα έλεγα πως υπάρχει πιθανότητα να μπουν στην αποστολή και οι δύο. Δεν ξέρω αν θα παίξουν, όμως εννοείται πως εφόσον είναι στην αποστολή σημαίνει ότι μπορούν να παίξουν”. Άρνολντ

Παραμένει μεγάλο το απουσιολόγιο του Κλοπ

Μπορεί οι Άρνολντ και Κεϊτά να επιστρέφουν, όμως οι απόντες της Λίβερπουλ παραμένουν πολλοί. Υπενθυμίζεται ότι οι “κόκκινοι” στερούνται το τελευταίο διάστημα τις υπηρεσίες σημαντικών τους παικτών. Ο λόγος για τους Άλισον, Μίλνερ, Φαν Ντάικ, Γκόμεζ, Αλκάνταρα και Τσάμπερλεϊν.

Με εξαίρεση τους Φαν Ντάικ και Γκόμεζ που θα λείψουν για μεγάλο διάστημα, ο Γερμανός τεχνικός θα περιμένει τους υπόλοιπους, προκειμένου να γεμίσει ξανά το οπλοστάσιό του, ενόψει της δύσκολης συνέχειας της σεζόν σε Αγγλία και Ευρώπη.

Οι κόκκινοι έχουν εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Παράλληλα, βρίσκονται και στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, όπου ισοβαθμούν με την Τότεναμ στους 20 βαθμούς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ