Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαλοτέλι… έξι μηνών και επίσημα στη Μόντσα!
Ιταλία

Μπαλοτέλι… έξι μηνών και επίσημα στη Μόντσα!

Το μεγάλο deal ολοκληρώθηκε, αφού ο Μάριο Μπαλοτέλι είναι με κάθε επισημότητα παίκτης της Μόντσα, υπογράφοντας συμβόλαιο έξι μηνών

07.12.2020 | 19:50

Η μεγάλη μεταγραφή για την άσημη Μόντσα ολοκληρώθηκε. Ο Μάριο Μπαλοτέλι είναι με κάθε επισημότητα παίκτης της ομάδας, η οποία αγωνίζεται στη Serie B. Ο 30χρονος επιθετικός, του οποίου η καριέρα έχει πάρει την…κάτω βόλτα, υπέγραψε συμβόλαιο με διάρκεια έξι μηνών.

Έτσι, θα προσπαθήσει με την εμπειρία του και το αναμφισβήτητο ταλέντο του να οδηγήσει την ομάδα στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας. Υπενθυμίζεται ότι η Μόντσα ανήκει στους Σίλβιο Μπερλουσκόνι και Αντρέα Γκαλιάνι. Το άλλοτε κραταιό δίδυμο της Μίλαν δηλαδή, που οδήγησε τους “ροσονέρι” σε μεγάλες επιτυχίες την προηγούμενη δεκαετία.

Αυτή τη στιγμή, η Μόντσα βρίσκεται στη 9η θέση της Serie B, έχοντας συγκεντρώσει 14 βαθμούς μετά από 10 παιχνίδια. Οι δύο πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα ανεβαίνουν αυτομάτως στην πρώτη κατηγορία. Από τις υπόλοιπες ομάδες που συμπληρώνουν την οκτάδα, δηλαδή από την τρίτη μέχρι και την όγδοη ομάδα του πρωταθλήματος, θα διεξαχθούν play off, από τα οποία θα προκύψει η τρίτη ομάδα που θα ακολουθήσει τις υπόλοιπες στη Serie A.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η Μόντσα αναγκάστηκε να βγάλει από τα ταμεία της 400.000 ευρώ για να αποσπάσει την υπογραφή του Μπαλοτέλι. Παράλληλα, θα υπάρχουν μπόνους συμμετοχών και πιθανής ανόδου της ομάδας στην πρώτη κατηγορία για την επόμενη σεζόν.

Από την πλευρά του, ο Μπαλοτέλι ψάχνει ένα νέο ξεκίνημα. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως όλοι περίμεναν στην περίπτωσή του. Η καριέρα του έχει πάρει την κατιούσα τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, ο Μάριο ελπίζει πως η Μόντσα θα τον βοηθήσει να ανακάμψει, ώστε να επανέλθει δριμύτερος στη μεγάλη κατηγορία την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version