ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Με Λοθάνο πατάει γκάζι και την… κάνει η Νάπολι!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ίρβινγκ Λοθάνο, ο οποίος σημείωσε ένα γκολ και έδωσε μία ασίστ, η Νάπολι, επικράτησε εντός έδρας 2-1 της Σαμπντόρια.

Με Λοθάνο πατάει γκάζι και την… κάνει η Νάπολι!

Δεν είναι το πιο λαμπρό “αστέρι” της Νάπολι. Όμως, είναι αρκετά ποιοτικός. Ο Ίρβινγκ Λοθάνο όταν πρέπει και μπορεί κάνει τη διαφορά για τους “παρτενοπέι”. Όπως και στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Σαμπντόρια στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Σέριε Α.

Ο Μεξικανός ήταν ο πρωταγωνιστής των γηπεδούχων, οι οποίοι επικράτησαν με σκορ 2-1, παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ. Ο Λοθάνο σημείωσε ένα γκολ, ενώ έδωσε και μία ασίστ.

TO MATΣ:

Η Νάπολι ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι. Άλλωστε τις πιο πολλές φορές αυτό συμβαίνει για το σύνολο του Τζενάρο Γκατούζο. Ειδικά στα εντός έδρας στο “Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα”. Παρόλα αυτά η Σαμπντόρια έδειξε να μην… μασάει. Μάλιστα, όχι απλά απείλησε πρώτη, αλλά κατάφερε και να σκοράρει με τον Γιάνκτο στο 20′.

Έτσι, οι “παρτενοπέι” είχαν να ανέβουν μπροστά τους ένα… βουνό. Αλλά όταν στις τάξεις σου έχεις παίκτες σαν τον Ίρβινγκ Λοθάνο τα πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ πιο εύκολα και πολύ γρήγορα. Ο Μεξικανός συνέχισε τις πολύ καλές φετινές του εμφανίσεις.

Κάτι που βοήθησε και την υπόλοιπη ομάδα να πάρει μπρος. Ο Λατινοαμερικάνος στο 53′, μετά από ασίστ του Μέρτενς, δεν είχε κανένα πρόβλημα να “γράψει” το 1-1 για την ομάδα του. Αλλά δεν έμελλε να μείνει εκεί. Πιο συγκεκριμένα, λίγο αργότερα (στο 68′) έβγαλε και ασίστ. Έδωσε έτοιμο γκολ στον Πετάνια στο 68′. Εκείνος με τη σειρά του δεν είχε πρόβλημα να “γράψει” το 2-1.

Η “Σαμπ” από εκείνο το σημείο και έπειτα πίεσε. Πίεσε αρκετά, αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και έτσι η Νάπολι χάρη στις προσπάθειες του Λοθάνο, ο οποίος έκανε τη διαφορά στην αναμέτρηση, πήρε ακόμη μία σημαντική εντός έδρας νίκη, δίνοντας συνέχεια στις καλές εμφανίσεις της και τα ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Από την άλλη η Σαμπντόρια έχει “κολλήσει” στην 13η θέση. Κάτι όχι και πολύ… γουρλίδικο, όπως φαίνεται εντός γηπέδου για την ομάδα της Γένοβας που έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα και φέτος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ