Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έγραψε ιστορία η Ίντερ με… υπογραφή Μπαρέλα! (pic)
Ίντερ

Έγραψε ιστορία η Ίντερ με… υπογραφή Μπαρέλα! (pic)

Η Ίντερ έφτασε συνολικά τα 5.000 γκολ στην ιστορία της στη Serie A, χάρη στο χθεσινό τέρμα του Νικολό Μπαρέλα κόντρα στην Κάλιαρι.

14.12.2020 | 20:58

Η Ίντερ χθες επικράτησε 3-1 της Κάλιαρι εκτός έδρας. Και μάλιστα με ανατροπή. Με συνέπεια έπειτα από 11 αγωνιστικές στη Serie A να βρίσκεται στη 2η θέση με 24 βαθμούς και να είναι στο -3 από την πρωτοπόρο Μίλαν.

Η νίκη είναι πολύ σημαντική. Αλλά έγινε και ιστορική για διαφορετικούς λόγους. Η Ίντερ με αυτά τα τρία γκολ έφτασε συνολικά τα 5.002 στην ιστορία της, στο πρωτάθλημα της Serie A! Ενώ ο Νικολό Μπαρέλα θα μείνει για πάντα στο πάνθεον της ομάδας. Διότι πέτυχε το πρώτο από τα τρία τέρματα χθες, το οποίο ήταν και το 5.000ο των «νερατζούρι» στο ιταλικό πρωτάθλημα!

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε μπορεί να έχει αποκλειστεί από την Ευρώπη και να απέτυχε οικτρά στους ομίλους του Champions League. Αλλά τώρα της δίνεται μία τεράστια ευκαιρία. Μετά από τόσα χρόνια να επιστρέψει στην κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version