Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ξαράχνιασε (επιτέλους) τα δίχτυα ο Φιρμίνο! (vid)
Λίβερπουλ

Ξαράχνιασε (επιτέλους) τα δίχτυα ο Φιρμίνο! (vid)

Γκολ μετά από 34 μέρες για τον Ρομπέρτο Φιρμίνο σε όλες τις διοργανώσεις. Μίλησε όμως τη στιγμή που έπρεπε και τον χρειαζόταν η Λίβερπουλ.

17.12.2020 | 00:03

Η Λίβερπουλ πήρε τεράστια νίκη στο ντέρμπι κορυφής της Πρέμιερ Λιγκ επί της Τότεναμ. Το τελικό 2-1 του «Άνφιλντ» υπέγραψε ένας… ξεχασμένος σκόρερ. Μετά από 34 ημέρες, ο Ρομπέρτο Φιρμίνο σκόραρε και έστειλε την ομάδα του στην κορυφή. Μάλιστα, απολαμβάνει τη μοναξιά της πλέον η περσινή πρωταθλήτρια…

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός πέτυχε μόλις το τρίτο του τέρμα τη φετινή σεζόν. Και τα τρία τα μετράει στην Πρέμιερ Λιγκ. Στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει σκοράρει ούτε ένα γκολ μέχρι στιγμής. Αλλά, η διοργάνωση αυτή μπορεί να περιμένει. Καθώς ο 29χρονος φορ έκρινε τη σημαντικότερη αναμέτρηση της Λίβερπουλ ως τώρα στη σεζόν.

Μετά το κόρνερ του Ρόμπερτσον, ο Φιρμίνο έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο παραθυράκι του Γιορίς. Εκεί που λέμε πως… συνευρίσκονται οι αράχνες! Και αν μη τι άλλο είχε πιάσει ιστούς ο Φιρμίνο, μιας και είχε να σκοράρει πάνω από ένα μήνα, όταν η Λίβερπουλ νικούσε με 3-0 τη Λέστερ.

Δείτε το νικητήριο γκολ του Φιρμίνο:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version