Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Παράνοια» στην Μίλαν και υποδοχή πρωταθλητών χειμώνα! (vid)
Μίλαν

«Παράνοια» στην Μίλαν και υποδοχή πρωταθλητών χειμώνα! (vid)

Οι φίλαθλοι της Μίλαν επιφύλασσαν μια έκπληξη στην αποστολή της ομάδας, λίγη ώρα μετά την λήξη της αναμέτρησης κόντρα στην Λάτσιο!

24.12.2020 | 16:39

Πριν ξεκινήσει η φετινή σεζόν κανείς δεν θα έβαζε την Μίλαν ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όλοι εστίαζαν στην Γιουβέντους, την Ίντερ και την Νάπολι. Όμως ποτέ δεν πρέπει να υποτιμάς έναν τόσο σπουδαίο σύλλογο σαν την Μίλαν! Η ομάδα του Πιόλι έχει βαλθεί να τρελάνει τους πάντες και κλείνει το 2020 όντας στην κορυφή της βαθμολογίας του ιταλικού πρωταθλήματος.

Σίγουρα αυτό έχει φέρει τρέλα και… ελπίδες στους φιλάθλους των Μιλανέζων. Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια οι ροσονέρι δεν βρίσκονται και στην καλύτερη κατάσταση, όμως ο Ζλάταν και η παρέα του θέλουν να επαναφέρουν την ομάδα εκεί που ανήκει, στην κορυφή.

Οι ροσονέρι έκλεισαν το 2020 με νίκη! Και τι νίκη! Με γκολ του Ερνάντεζ στις καθυστερήσεις η Μίλαν επικράτησε με 3-2 της Λάτσιο και όλοι ξέσπασαν σε τρελούς πανηγυρισμούς. Κατά την αποχώρηση της ομάδας από το Σαν Σίρο… οι οπαδοί του συλλόγου επιφύλασσαν μια έκπληξη στον Πιόλι και τους παίκτες του.

Εκατοντάδες φίλοι της ομάδας υποδέχτηκαν το λεωφορείο που μετέφερε τους ανθρώπους των ροσονέρι με συνθήματα και καπνογόνα. Έτσι τους ευχαρίστησαν και τους… έδωσαν δύναμη προκειμένου να ολοκληρωθεί ο “άθλος” και το 2021 να βρει την ομάδα στην κορυφή!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version