ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Sportsking Awards 2020: Καλύτερος προπονητής

Όλοι τους είναι σπουδαίοι. Ένας όμως θα αναδειχθεί κορυφαίος προπονητής και κάτοχος του βραβείου Sportsking Awards 2020.

Sportsking Awards 2020: Καλύτερος προπονητής

Οι ομάδες που ξεχωρίζουν είναι αυτές που έχουν ταυτότητα στο παιχνίδι τους. Αυτή συνήθως τους τη δίνει ο προπονητής που έχουν στον πάγκο. Ο άνθρωπος που καθημερινά δουλεύει στις προπονήσεις και αναλύει συστήματα και διατάξεις στους ποδοσφαιριστές του. Η Ευρώπη έχει τη τιμητική της στους καλούς προπονητές. Οι περισσότεροι εξ’ αυτών βρίσκονται στο κορυφαίο επίπεδο οδηγώντας μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ηπείρου. Τα Sportsking Awards 2020 έχει ξεχωρίσει τους καλύτερους για εσάς.

Στη χρονιά που ολοκληρώνεται μερικοί προπονητές ξεχώρισαν έναντι των συναδέλφων τους. Τα κατορθώματά τους και η επιρροή τους στο παιχνίδι της ομάδας τους απέσπασε το χειροκρότημα του κοινού. Εμείς σας παραθέτουμε αυτούς που άφησαν γερά το στίμα τους στον χρόνο.

Γούλιαν Νάγκελμσμαν – Sportsking Awards 2020

Νάγκελσμαν Sportsking Awards 2020

Ο προπονητής της Λειψία τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να εκτοξεύσει τη φήμη του. Το έργο του στην ομάδα της Red Bull τον φέρνει ανάμεσα στους καλύτερους. Το 2020 του χάρισε και την ευρωπαϊκή καταξίωση. Η Λειψία έφθασε μέχρι τους «4» του Τσάμπιονς Λγικ ενώ τη τρέχουσα σεζόν συνεχίζει να μαγνητίζει τα βλέμματα. Βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του γερμανικού πρωταθλήματος ενώ συνεχίζει ξανά ακάθεκτη στην Ευρώπη.

Ζινεντίν Ζιντάν – Sportsking Awards 2020

Ζιντάν Sportsking Awards 2020

Τι να πει κανείς για αυτά που έχει καταφέρει ο Ζινεντίν Ζιντάν. Η επιστροφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης έφερε ξανά τη «Βασίλισσα» στη κορυφή του ισπανικού ποδοσφαίρου. Η προσωπικότητα του Γάλλου είναι τέτοια που δε χωρά καμία αμφισβήτηση. Τη τρέχουσα σεζόν μπορεί η ομάδα του να μην ξεκίνησε καλά. Το τελευταίο διάστημα όμως οι Μαδριλένοι δείχνουν εξαιρετικά στοιχεία. Η Ρεάλ Μαδρίτης οφείλει τις επιτυχίες των τελευταίων ετών αποκλειστικά στον «Ζιζού».

Γιούργκεν Κλοπ – Sportsking Awards 2020

Κλοπ Sportsking Awards 2020

Είναι ο άνθρωπος που διαμορφώνει τη σύγχρονη ιστορία της Λίβερπουλ. Το 2020 του χάρισε μια από τις μεγαλύτερες προσωπικές του επιτυχίες. Η κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ ήταν ένα μεγάλο στοίχημα τόσο για εκείνον όσο και την ομάδα του. Στο δεύτερο μισό του 2020 ο Κλοπ συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις οδηγώντας τους «Κόκκινους ολοταχώς στο… repeat.

Χάνσι Φλικ – Sportsking Awards 2020

Φλικ Sportsking Awards 2020

Ήταν η καλύτερη χρονιά της ζωής του. Ο Γερμανός τεχνικός ανέλαβε τις τύχες της Μπάγερν Μονάχου φθάνοντας τον σύλλογο στη κορυφή του… Έβερεστ. Οι Βαυαροί ολοκληρώνουν ένα διαστημικό 2020 κατακτώντας τα πάντα στο πέρασμά τους. Κάτοχος Τσάμπιονς Λιγκ, Μπουντεσλίγκα, κυπέλλου Γερμανίας. Φέτος θέλει και να επαναλάβει τα ίδια.

Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι – Sportsking Awards 2020

Αταλάντα

Έχει καταφέρει την μεγαλύτερη υπέρβαση σε σχέση με όλους τους παραπάνω. Ο Ιταλός τεχνικός ανέλαβε πριν λίγα χρόνια τις τύχες της Αταλάντα και μπόρεσε να δημιουργήσει ένα εκρηκτικό σύνολο. Η ομάδα από το Μπέργκαμο υπό τις οδηγίες του Γκασπερίνι συγκαταλέγεται πλέον στις δυνάμεις του ιταλικού ποδοσφαίρου. Η εμβέλεια της ομάδας φθάνει και εκτός συνόρων. Η Αταλάντα είναι μια από τις νέες δυνάμεις του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τώρα ήρθε η ώρα της δική σας επιλογής.

[yop_poll id=”15″]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ