Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σόλσκιερ: «Γιατί παίζουμε ποδόσφαιρο; Για τους τίτλους!»
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σόλσκιερ: «Γιατί παίζουμε ποδόσφαιρο; Για τους τίτλους!»

Ο Σόλσκιερ δεν... κρύφτηκε και δήλωσε πως στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η κατάκτηση τίτλων.

05.01.2021 | 19:05

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν και δεν… μαγεύει με τις εμφανίσεις της, βρίσκεται πολύ ψηλά στην βαθμολογία και η ελπίδα έχει επιστρέψει στους φίλους της ομάδας. Μια ομάδα με την ιστορία της Γιουνάιτεντ πρέπει να παίζει κάθε σεζόν με μοναδικό στόχο την κατάκτηση τίτλων. Τα τελευταία χρόνια όμως έχει χάσει αρκετή από την αίγλη της, όμως ο Σόλσκιερ ευελπιστεί πως σύντομα ο σύλλογος θα επιστρέψει στην κορυφή.

Κάθε τίτλος είναι σημαντικός, όπως και αυτός του Carabao Cup στην Αγγλία. Σε λίγες ώρες θα γίνει ο μεγάλος ημιτελικός της διοργάνωσης, με την Γιουνάιτεντ να φιλοξενεί στο Ολντ Τράφορντ την συμπολίτισσα της, Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Σόλσκιερ, από την πλευρά του τόνισε πως η ομάδα του πρέπει πλέον να κάνει το βήμα παραπάνω και να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου.

«Το επόμενο παιχνίδι είναι σημαντικό, αλλά ένας ημιτελικός είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να φτάσεις σε έναν τελικό και να κατακτήσεις το τρόπαιο. Παίζεις ποδόσφαιρο για να κερδίζεις τίτλους. Αυτό σου δίνει την…όρεξη για να κερδίζεις. Η ομάδα είναι αφοσιωμένη και είμαστε έτοιμοι για αυτό το ματς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νορβηγός τεχνικός.

«Κάναμε μια τεράστια προσπάθεια για να φτάσουμε σε αυτόν τον ημιτελικό. Νιώθω και βλέπω πως έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ σε σχέση με τον Αύγουστο. Έχουμε εξελίξει το παιχνίδι μας και είμαστε κοντά στον τελικό», είπε ο προπονητής των Άγγλων.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version