ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Τσέλσι θέλει τον κορυφαίο εξτρέμ της Bundesliga!
Η Ίντερ συνέχισε το «πάρτι» του τίτλου με επιβλητική πεντάρα! (vid)
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο προπονητή στο… παρελθόν της – «Δίπλα» σε συμφωνία!
Μπαρτσελόνα: Στοχεύει σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες της La Liga!
Φαμπρίτσιο Ρομάνο: Τότε ανακοινώνει η Ρεάλ τον Μπαπέ!
Χοσέλου: Ένα βράδυ όλη η ζωή του!
ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Μπαπέ ανακοίνωσε πως φεύγει από την Παρί! (vid)
Ατακάρα Λάτσιο για Μανδά: «Δεν τον περνάς ούτε στο ποδοσφαιράκι» (pic)
Ο Λένο προκαλεί ανοιχτά τη Σίτι: «Στόχος μου να τους σταματήσω!»
O Eλ Κααμπί έδειξε στον Κολό Μουανί πώς νικιέται ο Εμιλιάνο Μαρτίνες! (vids)
Mind games από Αρτέτα: «Στο μυαλό μου είμαστε πρωταθλητές!»
Άλλη μια σημαντική απουσία της Γιουνάιτεντ ενόψει Άρσεναλ!
Ντένις, ο τρομερός: Ο Μπέργκαμπ μεγαλώνει μαζί με τον θρύλο του! (vid)
Το «κοκκαλάκι της νυχτερίδας» η Λεβερκούζεν με 12 γκολ μετά το 90′ να της σώζουν το τομάρι!
Ένα πράγμα φοβάται ο Κλοπ πριν το τελευταίο του ματς με τη Λίβερπουλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Στο παραμύθι της Μαρίν ο δράκος είναι η Τότεναμ (vid)

Η Τότεναμ έβαλε ένα τέλος στο υπέροχο ταξίδι της Μαρίν -ομάδας 8ης κατηγορίας- στο Κύπελλο Αγγλίας επικρατώντας με 5-0 στο "Ρόσετ Παρκ".

Στο παραμύθι της Μαρίν ο δράκος είναι η Τότεναμ (vid)

Στο πλαίσιο του τρίτου γύρου του FA Cup, η Τότεναμ φιλοξενήθηκε από την ομάδα 8ης κατηγορίας στον Μαρίν στο “Ρόσετ Παρκ”. Η Μαρίν κέρδισε 7 ομάδες για να φτάσει σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης. Επρόκειτο μόλις για τη 2η ομάδα στην ιστορία του θεσμού που αγωνίζεται στην 8η κατηγορία και έφτασε τόσο μακριά στη διοργάνωση. Ας σημειωθεί ότι η απόσταση που την χωρίζει από την Τότεναμ στην ποδοσφαιρική πυραμίδα είναι 161 θέσεις.

Στα του ματς, η Μαρίν το πάλεψε για 20 λεπτά. Ο Τζο Χαρτ, μάλιστα, τα “χρειάστηκε όταν είδε τη μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του με το σκορ στο 0-0. Αυτή η φάση “ξύπνησε” την Τότεναμ, η οποία με πρωταγωνιστή τον Κάρλος Βινίσιους κέρδισε με 5-0. Στα αξιοσημείωτα το ντεμπούτο με γκολ του Ντιβάιν σε ηλικία 16 ετών. Τα “σπιρούνια” πέρασαν στον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

Οι ενδεκάδες της Τότεναμ και της Μαρίν

Η διαφορά δυναμικότητας ήταν αισθητή από τα πρώτα λεπτά. Η κατοχή άνηκε ολοκληρωτικά στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι απείλησαν πρώτη φορά με σουτ του Μόουρα στο 9΄.

Μετά από ένα δύσκολο πρώτο 10λεπτο, ο υπερβολικός σεβασμός των γηπεδούχων άρχισε να υποχωρεί. Αναθάρρησαν, μάλιστα, όταν είχαν την καλύτερη ευκαιρία του αγώνα με το δοκάρι του Κένγκνι από μακρινή απόσταση.

Η προειδοποιητική βολή της Μαρίν ταρακούνησε την χαλαρή Τότεναμ. Έτσι, πάτησε το πόδι στο γκάζι μετά τοτο 22ο λεπτό. Αρχικά, μετά από εξαιρετική ασίστ του Άλι, ο Βινίσιους πέρασε τον τερματοφύλακα και πλάσαρε για το 1-0.

Το χατ-τρικ του Βινίσιους και το ελπιδοφόρο ντεμπούτο του Ντιβάιν

Ήταν να μην γίνει η αρχή. 5 λεπτά αργότερα, μετά από νέα δημιουργία του Ντέλε, ο Βινίσιους πέτυχε ένα από τα ευκολότερα τέρματα της καριέρας του. Το κοντέρ έγραψε ξανά στο 34ο λεπτό με τον Λούκας Μόουρα με απευθείας χτύπημα φάουλ να γράφει το 3-0.

Οι ασκοί του Αιόλου είχαν ανοίξει, με τον Βινίσιους να γράφει το 4-0 με υπέροχο τρόπο στο 37ο λεπτό. Αυτό ήταν το πρώτο του χατ τρικ με τη φανέλα της Τότεναμ.

Στην επανάληψη, το σκηνικό δεν άλλαξε αν και η Τότεναμ φάνηκε αρχικά να μην κυνηγάει με την ίδια ένταση κάποιο γκολ. Ωστόσο, ο 16χρονος άσος των “σπιρουνιών”, Άλφι Ντιβάιν, είχε αντίθετη άποψη. Έτσι, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του έδωσε ο Μουρίνιο και σκόραρε με εξαιρετικό τρόπο το 5-0 μετά από 1 ώρα παιχνιδιού.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές άλλες αξιόλογες στιγμές. Σε κάθε περίπτωση, παρά την ήττα, οι φίλοι της Μαρίν απόλαυσαν με τη ψυχή τους το παιχνίδι με ένα ποτήρι σαμπάνια στα χέρια τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ