ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Γιόβιτς θέλει να φύγει από τη Ρεάλ εδώ και τώρα!

Ο Λούκα Γιόβιτς δεν μπαίνει στα πλάνα του Ζινεντίν Ζιντάν και ήδη φέρεται να έχει ζητήσει την άμεση αποχώρηση του από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γιόβιτς θέλει να φύγει από τη Ρεάλ εδώ και τώρα!

Η απόκτηση του το καλοκαίρι του 2019 έμοιαζε με μια κίνηση με γνώμονα τόσο το παρόν όσο και το μέλλον. Η Ρεάλ Μαδρίτης δαπάνησε περί τα 60 εκατομμύρια ευρώ για να αγοράσει τον Λούκα Γιόβιτς από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ο Σέρβος προερχόταν από μια εξαιρετική σεζόν με 27 γκολ και 7 ασίστ σε 48 συμμετοχές με τη γερμανική ομάδα. Μαζί της έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Europa League και μια «ανάσα» από τελικό, αφού αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Τσέλσι.

Το μέλλον έδειχνε να ξετυλίγεται στα πόδια του με τον καλύτερο τρόπο. Μόλις στα 22 του έπαιρνε μεταγραφή για τη «βασίλισσα» με στόχο να αποτελέσει το παρόν και το μέλλον της ομάδας. Άλλωστε, ο ίδιος υπέγραψε εξαετές συμβόλαιο, δείχνοντας πως στην ομάδα της Μαδρίτης τον πίστευαν πλήρως. Ωστόσο, το όνειρο δεν άργησε να μετατραπεί σε εφιάλτη. Ο Γιόβιτς έχει βρει δίχτυα μόνο 2 φορές σε συνολικά 32 εμφανίσεις με τη Ρέαλ, όντας στο δεύτερο του χρόνο εκεί. Ένας αριθμός πραγματικά απογοητευτικός για έναν επιθετικό. Γιόβιτς

Ήδη υπάρχει ενδιαφέρον για τον Γιόβιτς

Ο ίδιος βρίσκεται ουσιαστικά μεταξύ πάγκου και εξέδρας, έχοντας περιοριστεί σε μόλις 4 εμφανίσεις τη φετινή σεζόν. Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν τον εμπιστεύεται, καθώς ο Σέρβος δεν έχει ανταποκριθεί σε καμία από τις ευκαιρίες που του δόθηκαν μέχρι στιγμής. Γι’ αυτό και η Ρεάλ Μαδρίτης εδώ και καιρό ψάχνει τρόπο να τον… ξεφορτωθεί. Είτε να τον δώσει δανεικό για να πάρει χρόνο συμμετοχής, είτε να τον πουλήσει για να περιορίσει τη «χασούρα» της μεταγραφής του.

Σύμφωνα με τη «Marca», κάτι τέτοιο επιθυμεί πλέον και ο Γιόβιτς. Ο 23χρονος επιθετικός βλέπει ότι δύσκολα θα πάρει άλλες ευκαιρίες στη «βασίλισσα». Γι’ αυτό και έχει ζητήσει να αποχωρήσει άμεσα από τη Ρέαλ, θέλοντας να βάλει ξανά την καριέρα του σε έναν σωστό δρόμο. Ο Ζιντάν δύσκολα θα σταθεί εμπόδιο στα «θέλω» του παίκτη του, καθώς έτσι κι αλλιώς δεν τον υπολογίζει. Ήδη, το ενδιαφέρον για τον Γιόβιτς είναι αρκετά μεγάλο. Γουλβς και Μίλαν φέρονται να ερίζουν για την απόκτηση του, ενώ και η πρώην ομάδα του, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, έχει δείξει ενδιαφέρον.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ