ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Όλα τα νούμερα λατρεύουν τον Έρλινγκ Χάαλαντ!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει τρομερή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα και τα νούμερά του δεν σταματούν να επιβεβαιώνουν το τεράστιο ταλέντο του.

Όλα τα νούμερα λατρεύουν τον Έρλινγκ Χάαλαντ!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι το ποδοσφαιρικό φαινόμενο της τελευταίας χρονιάς. Ο Νορβηγός μας συστήθηκε στη Σάλσμπουργκ, μπήκε στη ζωή μας δυναμικά, κάνοντας πράγματα και θαύματα και έδειξε ότι το μέλλον πραγματικά του ανήκει. Σχεδόν ένα χρόνο μετά, ο επιθετικός της Ντόρτμουντ έχει επιβεβαιώσει την αρχική του εικόνα και πλέον χωρίς να υπάρχει καμία δόση υπερβολής, είναι ανάμεσα στους κορυφαίους επιθετικούς της Ευρώπης. Αυτό που τον κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό, είναι ότι πήρε πολύ νωρίς τη μεγάλη μεταγραφή και κατάφερε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.

Για έναν παίκτη και μάλιστα της ηλικίας του Χάαλαντ συνήθως είναι πολύ δύσκολο να ανεβαίνει επίπεδο και να μπορεί να προσαρμόζεται αμέσως. Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, οι ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν σε μία μικρή ομάδα και παίρνουν μεταγραφή, θέλουν χρόνο. Πολλοί από αυτούς δε, δεν τα καταφέρνουν και καθόλου. Ο Νορβηγός όμως είναι μία εντελώς διαφορετική περίπτωση. Δεν καταλαβαίνει από κανόνες. Ξέρει πολυ καλά να στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Για όποια ομάδα κι αν αγωνίζεται. Όποια φανέλα και αν φοράει. Όποιον κι αν έχει απέναντί του. Αυτό είναι το μεγάλο του χάρισμα. Όλα τα νούμερα λατρεύουν τον Έρλινγκ Χάαλαντ!

Κάθε λογής στατιστικό στοιχείο είναι με τον Χάαλαντ

Ο Χάαλντ είναι γνωστό ότι δεν χαρίζεται. Σχεδόν κάθε φορά που βρίσκεται απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφυλάκα, στέλενι την μπάλα στα δίχτυα. Κι αν αυτό φαίνεται υπερβολικό, η στατιστική υπηρεσία είναι εδώ για να το επιβεβαιώσει. Στον έναν χρόνο που αγωνίζεται με τη Ντόρτμουντ έχει σημειώσει 25 γκολ στο γερμανικό πρωτάθλημα. Πέρα από αυτό, που σίγουρα αποτελεί από μόνο του επιτυχία, ο Νορβηγός καταφέρει να σκοράρει χωρίς να χάσει ευκαιρίες. Μάλιστα, τα 25 του γκολ στο πρωτάθλημα τα έχει σημειώσει επιχειρώντας λιγότερα από 75 σουτ. Κάτι που σημαίνει ότι κάθε φορά που η μπάλα φεύγει από τα πόδια του, υπάρχει ποσοστό γκολ 34.24%.

Επίσης, ο Χάαλαντ σκοράρει κάθε 75 αγωνιστικά λεπτά, έχοντας το καλύτερο ρεκόρ από όλους στην Μπουτνεσλίγκα που έχει σημειώσει πάνω από 10 γκολ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ