ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
Αρχισκόρερ (με συγκάτοικο) ο Παυλίδης στην Eredivisie με ασύλληπτο γκολ! (vid)
Στο Λονδίνο κουμάντο κάνει μόνο η Άρσεναλ! (vid)
Λάθος επιπέδου League Two ο Ράγια και γκολ απ’ το πουθενά η Τότεναμ! (vid)
Τότεναμ – Άρσεναλ: ΘΕΟΤΡΕΛΟΣ Γουάιτ, πήγε να… λύσει τα γάντια του Βικάριο! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Ο Μάουντ της έδωσε το φιλί της ζωής!

Ο Μέισον Μάουντ ντύθηκε «ήρωας» και χάρισε ένα πολύτιμο τρίποντο (1-0) στην Τσέλσι που τα είχε βρει... μπαστούνια κόντρα στην Φούλαμ των 10 παικτών.

Ο Μάουντ της έδωσε το φιλί της ζωής!

Η Τσέλσι ζορίστηκε αρκετά κόντρα στην Φούλαμ, που αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, αλλά ο Μέισον Μάουντ «ξεκλείδωσε» την άμυνα της και χάρισε μια πολύτιμη νίκη στην ομάδα του (1-0). Πήραν τρίποντο μετά από τρεις σερί αποτυχίες οι «μπλε» που πλησίασαν τετράδα. Αμύνθηκαν σθεναρά οι «χωριάτες» που προδόθηκαν από έναν κακό υπολογισμό του εξαιρετικού Αρεολά. «Ανάσα» και για τον Φρανκ Λάμπαρντ που σε πιθανή γκέλα ενδέχεται να έβλεπε και την πόρτα της εξόδου.

Τα είχε όλα εκτός από… γκολ

Η Τσέλσι ήταν αυτή που μπήκε δυνατά στο ματς και απείλησε πρώτη φορά στο 10′. Ο Μάουντ βρήκε τον Ζιρού, αλλά ο Αρεολά έδιωξε το σουτ του Γάλλου. Η Φούλαμ απάντησε επτά λεπτά αργότερα, αλλά τα σουτ των Ρόμπινσον και Λούκμαν δε βρήκαν στόχο. Οι φιλοξενούμενοι πίεζαν συνεχώς και στο 24′ έφτασαν μια «ανάσα» από το γκολ. Ζιρού και Ζίγιες συνδυάστηκαν άψογα, με τον Αρεολά να αποκρούει το σουτ του δεύτερου.

Το γήπεδο έμοιαζε να έχει γύρει προς την άμυνα της Φούλαμ, με την Τσέλσι να χάνει ακόμα μια τεράστια ευκαιρία στο αμέσως επόμενο λεπτό. Μετά από κακό διώξιμο του Ρόμπινσον η μπάλα στρώθηκε στον Μάουντ στο ύψος της περιοχής, με το σουτ του να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Αρεολά. Μάλιστα ο Γάλλος τερματοφύλακας χρειάστηκε να επέμβει και στο 26′ για να διώξει σε κόρνερ την κεφαλιά του Ρούντιγκερ.

Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ συνέχιζε να πιέζει και να βγαίνει μαζικά μπροστά, αλλά λίγο έλειψε να το πληρώσει αυτό στο 41′. Η Φούλαμ βγήκε στην κόντρα, αλλά ο Καβαλέιρο έκανε τραγικό τελείωμα μέσα από την περιοχή. Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα λήξει χωρίς άλλες συγκινήσεις, τρία λεπτά αργότερα η αριθμητική ισορροπία άλλαξε. Ο Ρόμπινσον έκανε δολοφονικό τάκλιν στον Αθπιλικουέτα και αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα. Μάουντ

Έσωσε την παρτίδα ο Μάουντ

Όπως είναι λογικό, η Τσέλσι μπήκε με το πόδι στο γκάζι και στο δεύτερο μέρος. Μάλιστα, στο 49′ έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά ο Αρεολά έδιωξε τη σέντρα σουτ του Ζίγιες με την μπάλα να βρίσκει και στο δοκάρι. Η άμυνα των φιλοξενούμενων είχε οργανωθεί αρκετά καλά και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 66′ για να απειλήσουν ξανά οι «μπλε». Ο Ρούντιγκερ βρήκε με γέμισμα τον Έιμπραχαμ μέσα στην περιοχή, αλλά η κεφαλιά του πήγε πάνω στον Αρεολά. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Πούλισιτς δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα από υπέροχο γύρισμα του Ζίγιες.

Μάλιστα οι «Χωριάτες» λίγο έλειψε να πάρουν το προβάδισμα στο 69′. Ο Μεντί έκανε τραγικό λάθος και ο Καβαλέιρο βρέθηκε με την μπάλα μέσα στην περιοχή, αλλά σούταρε πάνω στον Τιάγκο Σίλβα, ενώ ο Γάλλος τερματοφύλακας ήταν εκτός εστίας. Ωστόσο, σχεδόν από το πουθενά η Τσέλσι βρήκε τελικά το πολυπόθητο γκολ. Ο Αρεολά δεν έκανε καλό διώξιμο σε σέντρα του Τσίλγουελ και ο Μάουντ με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0!

https://twitter.com/Kwesi_Picasso/status/1350521262544719874

Οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να βρουν και δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις. Ο Πούλισιτς έκανε το γύρισμα στην περιοχή, αλλά ο Αθπιλικουέτα έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Μάλιστα, στο 95′ έχασαν ακόμα μια τεράστια ευκαιρία. Ο Βέρνερ έφυγε στην κόντρα απέναντι από τον Αρεολά, αλλά το πλασέ του κάτεληξε άουτ, με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος. Με το τρίποντο αυτό οι «μπλε» έφτασαν τους 29 βαθμούς μετά από 18 αγωνιστικές και πήραν μια βαθμολογική… ανάσα μετά από τρεις σερί γκέλες και ανέβηκαν στην 7η θέση . Από την άλλη η Φούλαμ ηττήθηκε μετά από 5 σερί ισοπαλίες κι έμεινε στους 12 βαθμούς μετά από 17 ματς και την 18η θέση.

Δείτε τις συνθέσεις των δύο ομάδων

Φούλαμ (Σκοτ Πάρκερ): Αρεολά, Αίνα (83′ Μπράιαν), Άντερσεν, Ανταραμπιόγο, Τέτε, Χ. Ριντ, Μπ. Ριντ (83′ Καμαρά), Ανγκίσα, Ρόμπινσον, Καβαλέιρο (80′ ‘Ονομα), Λούκμαν.

Τσέλσι (Φρανκ Λάμπαρντ): Μεντί, Αθπιλικουέτα, Ρούντιγκερ, Σίλβα, Τσίλγουελ, Ζορζίνιο (66′ Έιμπραχαμ), Κόβασιτς, Μάουντ, Ζίγιες (75′ Χάντσον-Οντόι), Πούλισιτς, Ζιρού (75′ Βέρνερ).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ