ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Αλεξάντερ Άρνολντ, από «διαβήτης» στο… 0%! (pic)

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ δε... βλέπεται τη φετινή σεζόν και κόντρα στην Μπέρνλι έκανε αρνητικό ρεκόρ σε αποτυχημένες σέντρες.

Αλεξάντερ Άρνολντ, από «διαβήτης» στο… 0%! (pic)

Τα πάντα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο για τη Λίβερπουλ τη φετινή σεζόν. Οι συνεχείς τραυματισμοί έχουν «γονατίσει» την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Ήδη βρίσκεται στο -6 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, δεν είναι μόνο η βαθμολογική διαφορά που προβληματίζει τους οπαδούς των «κόκκινων». Είναι η όλη εικόνα της ομάδας. Άλλωστε, δεν έχει βρει δίχτυα εδώ και τέσσερις αγωνιστικές και συνολικά 438 αγωνιστικά λεπτά. Παράλληλα, έχασε και το αήττητο του «Άνφιλντ» έπειτα από 68 παιχνίδια, μετά την ήττα από την Μπέρνλι (1-0). Οι βασικοί «πυλώνες» της ομάδας βρίσκονται σε κακή κατάσταση τη δεδομένη χρονική στιγμή. Κανείς, όμως, δεν είναι πιο ντεφορμέ από τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ.

Ο νεαρός Άγγλος μπακ ήταν πραγματικά απίθανος τις προηγούμενες δύο σεζόν. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι μέτρησε 16 και 15 ασίστ αντίστοιχα. Ήταν πάντοτε μια διαρκής απειλή για τις αντίπαλες άμυνες και οι σέντρες που έφευγαν από το δεξί του πόδι κατέληγαν είτε σε γκολ είτε σε ευκαιρία τις περισσότερες φορές. Αποθεώθηκε όσο λίγοι για τις εμφανίσεις του, με τον Καφού μάλιστα να αναφέρει πως έχει όλα τα φόντα για να γίνει ο κορυφαίος δεξιός μπακ στην ιστορία.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Αλεξάντερ-Άρνολντ

Δε βρίσκει… συμπαίκτη φέτος

Ωστόσο, η φετινή σεζόν είναι εντελώς διαφορετική. Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ μοιάζει να είναι πραγματικά «σκιά» του εαυτού του. Η εικόνα του μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως τραγική. Αμυντικά μοιάζει… χαμένος, με τις αντίπαλες ομάδες να στοχεύουν συνεχώς την πλευρά του. Ωστόσο, αυτό που προξενεί εντύπωση είναι η επιθετική εικόνα του. Ο μπακ με το πόδια «διαβήτη», πλέον δεν μπορεί να βρει συμπαίκτη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τη φετινή σεζόν σε 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις μετράει μόλις 2 ασίστ. Στο παιχνίδι με την Μπέρνλι, όμως, το… τερμάτισε. Ο Άγγλος μπακ επιχείρησε να μοιράσει 18 φορές τη μπάλα σε ανοιχτό παιχνίδι. Ωστόσο καμία από αυτές δεν κατέληξε σε συμπαίκτη του. Με το 0% στα στατιστικά του, έγινε ο μοναδικός παίκτης της Premier League τα τελευταία πέντε χρόνια που δεν πετυχαίνει ούτε μια σέντρα σε περισσότερες από δώδεκα προσπάθειες σε ένα παιχνίδι. Συμπεριλαμβανομένων και των στημένων φάσεων, ο Άρνολντ βρήκε στόχο σε μόλις 1 από τις 21 σέντρες που δοκίμασε!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ