Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Χάαλαντ και Σάντσο μάγεψαν στο Μενχενγκλάντμπαχ (vid)
Ντόρτμουντ

Χάαλαντ και Σάντσο μάγεψαν στο Μενχενγκλάντμπαχ (vid)

Η Ντόρτμουντ απόψε γνώρισε βαριά ήττα από τη Γκλάντμπαχ όμως ουδείς μπορεί να παραβλέψει πως Σάντσο και Χάαλαντ έκαναν... πραγματάκια στο χορτάρι.

23.01.2021 | 00:35

H Ντόρτμουντ αγωνιστικά βρίσκεται σε… λήθαργο με τους Βεστφαλούς να γνωρίζουν απόψε την 7η ήττα τους στο πρωτάθλημα. Η Γκλάντμπαχ παρουσιάστηκε ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και δίκαια πανηγύρισε σπουδαία νίκη. Το συγκεκριμένο «τρίποντο» μάλιστα φέρνει τα «Πουλάρια» στη 4η θέση της βαθμολογίας δύο βαθμούς πάνω από τη Ντόρτμουντ.

Στο… ναυάγιο των φιλοξενούμενων όμως είναι σαφές πως διασώθηκαν δύο. Οι δύο κορυφαίοι της ομάδας του Τέρζιτς απόψε. Έρλινγκ Χάαλαντ και Τζέιντον Σάντσο μάγεψαν στον αγωνιστικό χώρο βγάζοντας εκπληκτικές φάσεις. Δύο εξ’ αυτών κατέληξαν στα δίχτυα του Σόμερ, με τον Ελβετό να μην μπορεί να κάνει το παραμικρό.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Αμφότερες ξεκίνησαν από τα πόδια του Σάντσο και κατέληξαν σε αυτά του Χάαλαντ. Ο Νορβηγός δεν έχασε την ευκαιρία και με δύο πανέμορφα τελειώματα πέτυχε δύο καταπληκτικά γκολ προσθέτοντας τα στη μακρά του λίστα.

Δείτε τα δύο εκπληκτικά γκολ της Ντόρτμουντ

 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version