Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Ο Μπενζεμά θα επιστρέψει στην Λυών, την έχει στην καρδιά του»
Ολιμπίκ Λυών

«Ο Μπενζεμά θα επιστρέψει στην Λυών, την έχει στην καρδιά του»

Ο Καρίμ Μπενζεμά έχει μια ιδιαίτερη σχέση με την Λυών και ο πρώην μάνατζερ του Γάλλου θεωρεί πως ο 33χρονος θα γυρίσει στο γαλλικό πρωτάθλημα!

26.01.2021 | 01:00

Ο Καρίμ Μπενζεμά είναι τα τελευταία χρόνια το Α και το Ω στην επιθετική γραμμή της Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Γάλλος επιθετικός έχει επωμιστεί όλο το βάρος της επιθετικής γραμμής. Ο πολύπειρος άσσος βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και… σκοράρει κατά ριπάς και την φετινή σεζόν.

Το συμβόλαιο του Μπενζεμά με τη Ρεάλ λήγει το καλοκαίρι του 2022. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει η παραμικρή κρούση προς την πλευρά του Γάλλου προκειμένου να επεκταθεί η συνεργασία του με τους Μαδριλένους. Αυτό σίγουρα έχει απογοητεύσει τον ίδιο, καθώς θεωρεί πως το αξίζει βάση των όσων έχει προσφέρει στον σύλλογο.

Ωστόσο, δεν πρόκειται να πιέσει καταστάσεις και ήδη καταστρώνει τα σχέδια για το μέλλον του. Όλοι γνωρίζουμε αγάπη που τρέφει ο έμπειρος άσσος για την Λυών, καθώς πέρασε πολλά χρόνια στους Γάλλους. Ο ίδιος δεν έχει κρύψει πως παρακολουθεί στενά την Λυών, η οποία έχει μια ξεχωριστή μεριά στην καρδιά του!

Ο πρώην μάνατζερ του 33χρονου επιθετικού, αποκάλυψε με δηλώσεις του πως ο Μπενζεμά θα κλείσει την καριέρα του στην αγαπημένη του Λυών! 

«Αν θα επιστρέψει ο Καρίμ Μπενζεμά στην Λυών: Ναι, πιστεύω πως θα το κάνει! Ειλικρινά πιστεύω πως θα γίνει αυτό. Μιλάμε με εμένα και παρακολουθεί τα ματς της πρώην του ομάδας. Επιπλέον, να πω πως δεν έχει βρεθεί ποτέ στο νέο γήπεδο της ομάδας, κάτι που θα το ήθελε πολύ. Είναι κάτι που το έχει στο μυαλό του και η Λυών είναι στην καρδιά του», ανέφερε σε ισπανικό Μέσο ο πρώην μάνατζερ του Καρίμ Μπενζεμά.

Πάντως μένει να δούμε αν η Ρεάλ Μαδρίτης καταθέσει… κάποια πρόταση προς την πλευρά του Γάλλου επιθετικού. Πολλά θα εξαρτηθούν και από το αν θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας ο συμπατριώτης του, Ζινεντίν Ζιντάν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version