Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Φονσέκα: «Δεν ασχολούμαι με τον Τζέκο, θα δούμε…»
Ρόμα

Φονσέκα: «Δεν ασχολούμαι με τον Τζέκο, θα δούμε…»

O προπονητής της Ρόμα, Πάουλο Φονσέκα, δεν θέλησε να δώσει κάτι παραπάνω στην όλη κουβέντα περί του Έντιν Τζέκο. «Θα δούμε την άλλη εβδομάδα»...

30.01.2021 | 15:56

Οι σχέσεις του Έντιν Τζέκο και της Ρόμα οδεύουν προς οριστική ρήξη. Ο αρχηγός των «τζιαλορόσι» επί της ουσίας είναι με το ένα πόδι εκτός ομάδας. Ο Πάουλο Φονσέκα παραχώρησε συνέντευξη στα μίντια ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με αντίπαλο την Ελλάς Βερόνα (21:45).

Ο Ιταλός προπονητής προφανώς και ρωτήθηκε για το φλέγον ζήτημα που έχει να κάνει με τον Βόσνιο επιθετικό. Αλλά δεν θέλησε να δώσει περαιτέρω πληροφορίες. Ο Τζέκο είναι στον «πάγο» τις τελευταίες μέρες και προπονείται μόνος του. Θυμίζουμε πως το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι του 2022. Συνεπώς έχει ακόμα ενάμιση χρόνο παρουσίας στη Ρόμα. Εκτός αν οι δυο πλευρές συμφωνήσουν για διακοπή της δέσμευσης αυτής.

Σχετικά με το θέμα, ο Φονσέκα επικεντρώνεται μονάχα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του. «Με ρωτάτε για τον Τζέκο και θα σας απαντήσω επειδή σέβομαι την περιέργειά σας. Δεν ασχολούμαι προς το παρόν με αυτό το θέμα. Έχουμε παιχνίδι αύριο και εκεί επικεντρώνομαι. Θα δούμε τι εξελίξεις θα υπάρξουν την ερχόμενη εβδομάδα.», ανέφερε αρχικά.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Με... θαύμα θα μείνει ο Τζέκο

Ο Φονσέκα ερωτήθηκε σχετικά με το αν ο Τζέκο επηρεάζει την αγωνιστική κατάσταση της Ρόμα. «Είδατε κάτι άσχημο στο τελευταίο ματς παιχνίδι με τη Σπέτσια; Νικήσαμε και αυτό έχει σημασία με κάθε κόστος. Δεν είναι ώρα να μιλάμε για τον αρχηγό μας, το ματς με τη Βερόνα προέχει και είναι δύσκολο.», απάντησε ο τεχνικός των Ρωμαίων.

Τα ιταλικά ρεπορτάζ πρόσφατα έκαναν λόγο για ανταλλαγή του Τζέκο με τον Αλέξις Σάντσες. Η Ίντερ από την πλευρά της δεν αρκείται μόνο σε αυτή την έμψυχη τράμπα, αλλά ζητάει και χρήματα. Μιας και το συμβόλαιο του Χιλιανού επιθετικού λήγει το 2023. Ενώ η δέσμευση του Βόσνιου σέντερ φορ εκπνέει έναν χρόνο νωρίτερα. Ωστόσο, αυτό το ενδεχόμενο δεν φαίνεται πως θα προχωρήσει όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version