Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τα χρωστάει στη Φούλαμ και θα τα πληρώσει η Λίβερπουλ
Λίβερπουλ

Τα χρωστάει στη Φούλαμ και θα τα πληρώσει η Λίβερπουλ

Η Επαγγελματική Επιτροπή αποφάσισε η Λίβερπουλ να πληρώσει ένα ποσό στη Φούλαμ για τον Χάρβεϊ Έλιοτ που μπορεί να φτάσει τα 5 εκατ. ευρώ.

11.02.2021 | 11:35

Η Λίβερπουλ επιβεβαίωσε ότι θα πρέπει να πληρώσει στη Φούλαμ μέχρι και 5 εκατ. ευρώ για τον Χάρβεϊ Έλιοτ. Ειδικότερα, το 2019, οι “κόκκινοι” απέκτησαν τον πιτσιρικά από τους “χωριάτες”. Ωστόσο, οι πρωταθλητές της Πρέμιερ πήγαν την υπόθεση στα δικαστήρια μαζί με τη Φούλαμ μετά την αποτυχία των δύο συλλόγων να καταλήξουν σε συμφωνία για το ποσό μεταγραφή του τότε 16χρονου ποδοσφαιριστή.

Η Επαγγελματική Επιτροπή Αποζημίωσης Ποδοσφαίρου τελικά δικαίωσε τη Φούλαμ. Ειδικότερα, έλαβε την απόφαση την Τετάρτη ότι η Λίβερπουλ θα πληρώσει 2 εκατ. ευρώ και ενδεχομένως ακόμη 3 εκατομμύρια ευρώ ανάλογα με τη μελλοντική απόδοση του παίκτη.

Θυμίζουμε ότι αυτή τη στιγμή, ο ποδοσφαιριστής είναι δανεικός από τους “κόκκινους” στη Μπλάκμπερν. Μέχρι στιγμής μετράει 4 γκολ και 8 ασίστ σε 22 συμμετοχές στη Τσάμπιονσιπ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; 

Η επίσημη ανακοίνωση της Λίβερπουλ

Η ομάδα του Κλοπ με ανακοίνωση της δέχτηκε την απόφαση του δικαστηρίου.

Συγκεκριμένα αναφέρει: “ΤΗ Λίβερπουλ σέβεται το αποτέλεσμα της δίκαιης και διεξοδικής διαδικασίας του PFCC όσον αφορά αυτό το θέμα.  Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το πάνελ για το χρόνο και την επισταμένη έρευνα που πραγματοποίησε για να λάβει μια απόφαση. Τώρα ανυπομονούμε για το καλοκαίρι ώστε να καλωσορίσουμε πίσω τον Έλιοτ από τη Μπλάκμπερν και να τον βοηθήσουμε να χτίσει μία μεγάλη καριέρα στο Άνφιλντ”.

Ο Έλιοτ έγραψε ιστορία με τη Φούλαμ, καθώς έγινε ο νεότερος παίκτης που κάνει ντεμπούτο στην Πρέμιερ Λιγκ σε ηλικία 16 ετών και 30 ημερών όταν ήρθε ως σε ματς κόντρα στη Γουλβς τον Μάιο του 2019.

Με τη Λίβερπουλ την περσινή χρονιά, μάλιστα, πρόλαβε να παίξει σε 8 παιχνίδια, συμπληρώνοντας 2 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο πιτσιρικάς θεωρείται εξαιρετικό ταλέντο και κάποιοι τον βλέπουν ακόμα και ως τον επόμενο μεγάλο αρχηγό της ομάδας.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version