ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Η Γρανάδα «τρόμαξε» το… φάντασμα της Νάπολι (vid)

Μια Γρανάδα... κυνική με τον επαγγελματισμό της, υπέταξε τη Νάπολι και είναι πολύ κοντά στην πρόκριση στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Γρανάδα «τρόμαξε» το… φάντασμα της Νάπολι (vid)

Μια από τις εκπλήξεις της πρώτης πράξης των 32 του Γιουρόπα Λιγκ έκανε η Γρανάδα. Νίκησε 2-0 τη Νάπολι των πολλών προβλημάτων και έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης. Έκπληξη μιας και συγκρίνουμε το πρεστίζ των δυο ομάδων.

Οι πολλές απουσίες φάνηκαν για τους «παρτενοπέι». Κυρίως οι Μανωλάς και Κουλιμπαλί έλειπαν και αυτό έπαιξε κομβικό ρόλο στην ήττα από τη Γρανάδα. Σε συνδυασμό με την επιθετική ανικανότητα της ιταλικής ομάδας, ελέω και της απουσίας του Μέρτενς.

Οι Ισπανοί μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση. Εκμεταλλεύτηκαν τις απουσίες των Ιταλών και τους «χτύπησαν στο ψαχνό». Η αρχή έγινε στο 19ο λεπτό της συνάντησης. Ο Κένεντι έκανε μια ωραία σέντρα στην περιοχή του Μέρετ, με τον Ερέρα να πετάγεται και με κεφαλιά να ανοίγει το σκορ.

Πριν προλάβει καλά καλά η Νάπολι να αντιληφθεί τι συνέβη, δέχτηκε και δεύτερο γκολ. Δυο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Κένεντι από δημιουργός να γίνει εκτελεστής. Ο αριστερός εξτρέμ της Γρανάδα βρήκε κενό χώρο και διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του.

Η αντίδραση της Νάπολι ήρθε στο 29′ με τον Ελμάς. Ωστόσο αν και σούταρε υπό καλές προϋποθέσεις, η μπάλα πέρασε ξυστά από το αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων. Ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Βίκτορ Οσιμέν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Γρανάδα

Κοίμισε τη Νάπολι η Γρανάδα

Η Γρανάδα έδειξε και στη φάση των ομίλων ότι δύσκολα δέχεται γκολ. Αλλά ούτε έχει το εύκολο τέρμα (έβαλε 6, έφαγε 3). Θυμίζουμε ήταν στον ίδιο όμιλο με τον ΠΑΟΚ, την Ομόνοια και την Αϊντχόφεν. Και στο ματς με τους Ναπολιτάνους, κατάφερε να αδρανοποιήσει την αντίπαλό της. Η Νάπολι προερχόταν από μεγάλη νίκη επί της Γιουβέντους το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και είχε τεράστια ψυχολογία. Αλλά φαίνεται πως στο «Εστάδιο Νουέβο Λος Κάρμενες», οι παίκτες του Τζενάρο Γκατούζο έδειχναν… κοιμισμένοι.

Οι φιλοξενούμενοι αρκούνταν σε προσπάθειες που δεν απείλησαν τα καρέ της Γρανάδα. Σχεδόν όλες οι ευκαιρίες τους πήγαν εκτός τέρματος, πράγμα ασυνήθιστο για μια ομάδα που λογιζόταν ως φαβορί. Η μοναδική ήταν στο 87ο λεπτό, όταν ο Οσιμέν ανάγκασε τον Ρουί Σίλβα σε εξαιρετική επέμβαση. Στις καθυστερήσεις παραλίγο να έχουμε και το 3-0, αν ο Μέρετ δεν έλεγε όχι στο σουτ του Ερέρα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ