Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πολύ κοντά στον Κουλιμπαλί, τον… νεότερο η Ντόρτμουντ!
Ντόρτμουντ

Πολύ κοντά στον Κουλιμπαλί, τον… νεότερο η Ντόρτμουντ!

Όπως όλα δείχνουν η Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι πολύ κοντά στο να αποκτήσει τον πιτσιρικά στόπερ της Παρί Σεν Ζερμέν, Σουμαΐλα Κουλιμπαλί.

22.02.2021 | 19:44

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι μία από εκείνες τις ομάδες που στηρίζουν το… νέο αίμα. Ειδικά τα τελευταία χρόνια το έχει δείξει με πράξεις και όχι με λόγια. Τα παραδείγματα πολλά. Οι Βεστφαλοί μόνο χαμένοι δεν έχουν βγει από τότε που πίστεψαν στους πιτσιρικάδες.

Οι νίκες τους δεν ήταν μόνο αγωνιστικές. Αλλά και οικονομικές. Δεν είναι και μικρό πράγμα να βλέπεις την προοπτική σε έναν παίκτη που δεν τον πιστεύει κανείς, παρά μόνο εσύ και να στηρίζεις πάνω του όνειρα και ελπίδες.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ και ο Τζέιντον Σάντσο είναι μόλις δύο από τη νέα γενιά των παικτών που έχει στη διάθεσή της η Ντόρτμουντ που θέλει να φέρει ακόμη έναν στην παρέα. Ο λόγος για τον Σουμαΐλα Κουλιμπαλί. Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει στη διάθεσή της η Παρί Σεν Ζερμέν, όμως, όλα δείχνουν πως οι Γάλλοι θα τον χάσουν το καλοκαίρι που έρχεται τσάμπα.

Μιας και δεν κινήθηκαν άμεσα, ώστε να ανανεώσουν μαζί του τη συνεργασία τους. Έτσι, εκείνος ξεκίνησε επαφές με τους Γερμανούς και δεν αποκλείεται σύντομα να δώσει τα χέρια μαζί τους!

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.

Ναι, αλλά δεν παίζει τελείως μόνη της η Μπορούσια Ντόρτμουντ!

Μπορεί να είναι νεαρός σε ηλικία ακόμη (μόλις 17 ετών), αλλά ο Σουμαΐλα Κουλιμπαλί έχει ήδη εντυπωσιάσει πολλούς από τους εκπροσώπους ομάδων που τον έχουν δει από κοντά. Δεν είναι μόνο η Μπορούσια Ντόρτμουντ που έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με τη “Bild” τόσο η Μπάγερν Μονάχου όσο και η Μαρσέιγ παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις και δεν αποκλείεται να κινηθούν αν και εφόσον δεν καταφέρουν οι Βεστφαλοί να τον κάνουν δικό τους.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version