ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ντόρτμουντ έγραψε ιστορία: Πέντε γερμανικές ομάδες στο επόμενο Champions League
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η μάχη των «Κέρβερων» (vid)
Μέσος με… καντάρια εμπειρίας αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Εδώ να μείνεις: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε την παραμονή του Μόντριτς
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Ίντερ και Ντόρτμουντ μονοπωλούν στην ενδεκάδα της αγωνιστικής!

Ίντερ, Μονακό και Ντόρτμουντ μονοπωλούν στους παίκτες της ενδεκάδας μας, μετά τις σπουδαίες νίκες τους στα ντέρμπι της αγωνιστικής

Ίντερ και Ντόρτμουντ μονοπωλούν στην ενδεκάδα της αγωνιστικής!

Βροχή έπεφταν τα ντέρμπι το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Σε όλη την Ευρώπη υπήρξαν πολλές μεγάλες μονομαχίες, με αυτή της Μίλαν με την Ίντερ να ξεχωρίζει. Με την σπουδαία νίκη των «νερατζούρι» καθώς και μερικές μεγάλες νίκες να μας έχουν επηρεάσει, αυτή είναι η ενδεκάδα της αγωνιστικής του Βασιλιά.

Τερματοφύλακας – Σαμίρ Χαντάνοβιτς (Ίντερ)

Κυριολεκτικά εμφάνιση καριέρας από τον Χαντάνοβιτς απέναντι στην Μίλαν, η οποία των έκανε να… σκυλιάσει! Ο Σλοβένος γκολκίπερ μέτρησε συνολικά 8 αποκρούσεις, οι περισσότερες από το 2017 και την αναμέτρηση κόντρα στη Γιουβέντους. Οι καίριες επεμβάσεις του κράτησαν τον ρυθμό υπέρ της Ίντερ, η οποία στη συνέχεια κατάφερε να τον «ευχαριστήσει» σκοράροντας δύο γκολ πριν το ημίχρονο. Εξαιρετικός όταν χρειάστηκε να επέμβει για την ομάδα του.

Δεξιός Μπακ – Ρούμπεν Αγκιλάρ (Μονακό)

Μετά από ένα διάστημα μακριά από την βασική ενδεκάδα, ο Αγκιλάρ επανήλθε στο βασικό σχήμα της Μονακό. Και κόντρα στην Παρί, ο Γάλλος μπακ δεν λάθεψε. Αμυνόμενος εξαιρετικά από την δεξιά πλευρά, δεν επέτρεψε στους Παριζιάνους να δημιουργήσουν ρήγμα και να πατήσουν εύκολα περιοχή. Παράλληλα βοήθησε σημαντικά τον Ντιόπ να ανοίξει το σκορ, παρέχοντας του την τελική πάσα. Εμφάνιση που τον κατατάσσει εύκολα στους κορυφαίους στην σπουδαία επικράτηση της Μονακό με 2-0.

Κεντρικός Αμυντικός – Μάικλ Κιν (Έβερτον)

Νίκη σε εκτός έδρας ντέρμπι του Λίβερπουλ πήρε μετά από πολλά χρόνια η Έβερτον. Τα «ζαχαρωτά» βύθισαν ακόμα πιο βαθιά την γειτόνισσα τους, χτυπώντας στην κόντρα. Για να γίνει φυσικά αυτό, έπρεπε πρώτα να μείνει το «μηδέν» στην δική τους εστία. Ο Μάικλ Κιν δυσκόλεψε αφάνταστα τους επιθετικούς της Λίβερπουλ, με τον Πίκφορντ να κρατάει και αυτός καλά. Ο Άγγλος αμυντικός εκτός από την ανέπαφη εστία είχε και μια σπουδαία μονομαχία με τον Μανέ, στερώντας του ένα σχεδόν σίγουρο γκολ.

Κεντρικός Αμυντικός – Γκιγιέρμο Μαριπάν (Μονακό)

Μπορεί να είναι μόλις 26, αλλά οι ηγετικές του ικανότητες θυμίζουν βετεράνο ποδοσφαιριστή. Ο Γκιγιέρμο Μαριπάν κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν έκανε υπενθύμισε πως όσο καλός αμυντικός είναι, άλλο τόσο ηγετικό χαρακτήρα έχει. Σταθερός και με συνεχείς οδηγίες στους συμπαίκτες του, ο Χιλιανός ηγήθηκε της νεαρής αμυντικής γραμμής του με μεγάλη επιτυχία. Κάτι το οποίο επαληθεύεται και εκ του αποτελέσματος.


Αριστερός Μπακ – Ράφαελ Γκερέιρο (Ντόρτμουντ)

Σταθερή απόδοση είτε νικήσει είτε ηττηθεί η Ντόρτμουντ διατηρεί ο Ράφαελ Γκερέιρο. Ο Πορτογάλος αμυντικός διανύει καλή περίοδο φόρμας, αναδεικνύοντας συνεχώς τις επιθετικές του αρετές. Οι συνεχείς προωθήσεις του στο αριστερό άκρο στο ντέρμπι με την Σάλκε, υπερφόρτωναν την επίθεση, βοηθώντας σημαντικά την ομάδα του. Ανταμείφθηκε τελικά σκοράροντας το 3ο γκολ της ομάδας του, μετά από άριστη συνεργασία με τον Μάρκο Ρόις και διαγώνιο πλασέ.

Κεντρικός Μέσος – Νταϊτσί Καμαντά (Άιντραχτ Φρανκφούρτης)

Η φορμαρισμένη Άιντραχτ σόκαρε τη Μπάγερν, επικρατώντας με 2-1. Ο Γιουνές μπορεί να σκόραρε το εντυπωσιακό τέρμα της αναμέτρησης, όμως ο Καμαντά ήταν η μηχανή για την Άιντραχτ. Ο Ιάπωνας χαφ ήταν άριστος, παρέχοντας μια ασίστ και ένα γκολ. Εκτός από αυτά, η συνολική εικόνα του Καμαντά ήταν άριστη, βοηθώντας με όποιον τρόπο μπορούσε και εκθέτοντας τους αντίπαλους χαφ.


Κεντρικός Μέσος – Νικολό Μπαρέλα (Ίντερ)

Βρισκόταν πραγματικά παντού στο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο. Ο Μπαρέλα παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι ήδη ένας εκ των κορυφαίων box to box μέσων στον κόσμο και η Μίλαν το κατάλαβε με τον άσχημο τρόπο. Από την άμυνα στην επίθεση, ο νεαρός Ιταλός μέσος ήταν άριστος και βοήθησε πολύ την ομάδα του. Ψύχραιμος με την μπάλα στα πόδια και κυριολεκτικά ακούραστος, ο Μπαρέλα έκανε σπουδαία εμφάνιση στο ντέρμπι του Μιλάνου. Ατυχής ο τραυματισμός του και η αντικατάσταση του στο φινάλε του παιχνιδιού.

Δεξιός Εξτρέμ – Τζέιντον Σάντσο (Ντόρτμουντ)

Γιο-γιο έκανε ακόμη μια άμυνα φέτος ο Τζέιντον Σάντσο, με τη Σάλκε να πέφτει και αυτή θύμα του. Ο νεαρός Άγγλος με απρόβλεπτες ενέργειες απλά διέλυσε την αμυντική γραμμή των «βασιλικών μπλε». Με υποδειγματικό τελείωμα ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τη Ντόρτμουντ, ενώ στη συνέχεια παρείχε και μια ασίστ στον Χάαλαντ για το 2-0. Δυναμική επιστροφή για τον Σάντσο, ο οποίος μετά από ένα αργό ξεκίνημα έχει βρει τον ρυθμό του.

Αριστερός Εξτρέμ – Ριτσάρλισον (Έβερτον)

Κόντρα στη Λίβερπουλ αγωνίστηκε ως μοναδικός επιθετικός και το κόλπο του Αντσελότι έπιασε τόπο. Ο Βραζιλιάνος πίεσε όσο περισσότερο μπορούσε, έχοντας και σημαντικές επιστροφές στην άμυνα. Τελικά, μετά από άριστη ασίστ του Ροντρίγκες, ο Βραζιλιάνος νίκησε τον Άλισον και άνοιξε το σκορ. Είχε ακόμη μια σπουδαία ευκαιρία, όμως η πάσα του δεν έφτασε στον Σίγκουρντσον. Σπουδαία νίκη για την Έβερτον και σπουδαία εμφάνιση για τον Ριτσάρλισον, ο οποίος «επέστρεψε».

Κεντρικός επιθετικός – Έρλινγκ Χάαλαντ (Ντόρτμουντ)

Για ακόμη μια φορά, ο Έρλινγκ Χάαλαντ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Ντόρτμουντ. Στη μεγάλη επικράτηση με 4-0 επί της μισητής Σάλκε, ο Νορβηγός επιθετικός έκανε πολύ απλά ό,τι κάνει σχεδόν σε κάθε άμυνα φέτος. Με ένα όμορφο βολέ, αλλά και ένα εξ επαφής τέρμα, ο Χάαλαντ σκόραρε δύο φορές σε ίσως ένα από τα τελευταία του ντέρμπι του Ρουρ, φτάνοντας τα 17 γκολ σε ισάριθμες εμφανίσεις πρωταθλήματος φέτος.

Κεντρικός επιθετικός – Λαουτάρο Ματίνες (Ίντερ)

Μόλις 4 λεπτά κατάφερε να αντέξει την πίεσή του Λαουτάρο Μαρτίνες η άμυνα της Μίλαν. ο Αργεντινός φορ συνεργάστηκε όμορφα με τον Λουκάκου για το 1-0 στο 4′, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα με όμορφη κεφαλιά. Δημιουργώντας συνεχώς προβλήματα στους γηπεδούχους, ο Μαρτίνες βρήκε ακόμα ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο φτάνοντας τα 13 τέρματα στο Καμπιονάτο. Τόσο αυτός, όσο και ο Λουκάκου ήταν άριστοι στη δουλειά τους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ