ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Από τεσσάρα σε πεντάρα η τρομακτική Ρεάλ Μαδρίτης! (vid)
Ορτέγκα VS Σον: Μια απόκρουση, ένα ολόκληρο πρωτάθλημα! (vid)
Η Σίτι κλείδωσε τον τίτλο μες στο σπίτι της Τότεναμ με killer Χάαλαντ και σωτήρα Ορτέγκα! (vid)
Ζιντάν θρύλε, μας έριξες τα σαγόνια με τα τσαλιμάκια σου! (vid)
Ανέβασε την Ίπσουιτς στην Premier League κι ακούγεται για τον πάγκο της Γιουνάιτεντ!
Τότεναμ – Σίτι: Έτοιμο γκολ στον Χάαλαντ ο Ντε Μπρούιν και ιστορικό 0-1! (vid)
Ανακοίνωσε επίσημα τον Ζιρού η Λος Άντζελες (pics, vid)
Δεν «μασάει» ο Λουίς Ενρίκε και ξεχνά κατευθείαν τον Μπαπέ!
Μαρινάκης στην Daily Mail: «Έχω τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και γι’ αυτό επέλεξα τη Νότιγχαμ»
PODCAST: Ο ευρω-φιναλίστ Ολυμπιακός και το… ασσόδυο της Μαρίνας
Ακραία απόφαση της Ρεάλ για Μόντριτς – Λέει αντίο ο Κροάτης…
Η Άστον Βίλα κάνει «ζημιά» στην Σίτι – Μεταγραφή… Champions League (pic)
Το πανούργο σχέδιο της Ρεάλ – Το 2025… θα τους «τελειώσει» με δύο προσθήκες!
Αλ-Νασρ: Μετά τον τίτλο… χάνει και δύο αστέρια – Ανησυχεί ο Κριστιάνο! (vid)
Δίνουν Χρυσή Μπάλα στον Λεβαντόφσκι – Γράφει ιστορία! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Ίσκο… αναστήθηκε κι έδωσε απαντήσεις στον Ζιντάν!

Ο Ίσκο έκανε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Αταλάντα, στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός εδώ και καιρό, κι έδωσε... απαντήσεις στον Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Ίσκο… αναστήθηκε κι έδωσε απαντήσεις στον Ζιντάν!

Η φετινή σεζόν για τον Ίσκο στη Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως τραγική. Το τελευταίο διάστημα, όμως, τα πράγματα ήταν ακόμα χειρότερα για τον ίδιο. Βλέπετε, οι σχέσεις του Ισπανού μέσου με τον Ζινεντίν Ζιντάν ήταν κάκιστες. Έτσι, ο Γάλλος τεχνικός δεν τον εμπιστευόταν σχεδόν καθόλου στα τελευταία παιχνίδια. Οι συμμετοχές του περιορίζονταν σε 10λεπτα, αν βέβαια αγωνιζόταν και καθόλου. Ωστόσο, οι πάμπολλοι τραυματισμοί που έχουν πλήξει τη «βασίλισσα» το τελευταίο διάστημα τον επανάφεραν σχεδόν… αναγκαστικά στο rotation.

Έτσι, ο Ζιντάν από ανάγκη ουσιαστικά τον ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα στη νίκη κόντρα στην Αταλάντα για τους «16» του Champions League. Και ο Ίσκο του έδειξε τι… έχανε όσο καιρό δεν του έδινε ευκαιρίες. Ο Ισπανός μέσος, που αγωνίστηκε στην επιθετική τριάδα ελλείψει άλλων επιλογών, ήταν εξαιρετικός. Ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού της «βασίλισσας» περνούσε από τα πόδια του. Μάλιστα, έβγαλε και μια εξαιρετική κάθετη πάσα με το εξωτερικό στον Βινίσιους στο πρώτο μέρος, αλλά εκείνος δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Ίσκο έδωσε τις… απαντήσεις του στον Ζιντάν

Αυτή ήταν ουσιαστικά η απάντηση του Ίσκο στα «καψώνια» που του είχε κάνει ο Ζιντάν. Πρώτα στο ματς με τη Λεβάντε, όταν ο Γάλλος τεχνικός τον άφησε προκλητικά στον πάγκο, ενώ η ομάδα του προσπαθούσε να κυνηγήσει την ανατροπή με δέκα παίκτες. Μάλιστα, τότε είχε βάλει στο παιχνίδι τον νεαρό Αρίμπας. Στη συνέχεια, πριν από την αναμέτρηση με τη Χετάφε, η Ρεάλ είχε μείνει μόνο με δύο υγιής μέσους, πλην του Ίσκο. Όλοι περίμεναν πως θα ξεκινούσε στην τριάδα του κέντρο. Ωστόσο, ο Ζιντάν άλλαξε ολόκληρο το σύστημα του και ξεκίνησε βασικό τον Μάρβιν. Σ’ εκείνο το παιχνίδι τον έβαλε να αγωνιστεί μόλις 14 λεπτά χωρίς να δείξει κάτι.

Μόλις, όμως, του δόθηκε η ευκαιρία κόντρα στην Αταλάντα πήρε το αίμα του πίσω. Κάνοντας, μάλιστα και τον «Ζιζού» να τον… παραδεχθεί για την απόδοση του. «Πάει αρκετός καιρός που αγωνίστηκε τόση ώρα και μάλιστα εκτός θέσης. Έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και ξέρουμε τι μπορεί να μας προσφέρει ο Ίσκο. Ήταν πολύ σημαντικό που αγωνίστηκε σήμερα», ανέφερε ο Γάλλος τεχνικός.

Παράλληλα, ρωτήθηκε για το αν η εμφάνιση αυτή θα αλλάξει το ρόλο του στην ομάδα, τονίζοντας ότι «Είναι παίκτης της ομάδας και έπαιξε καλά σήμερα, ξέρουμε τι μπορεί να μας δώσει. Δεν έχει παίξει πολύ, αλλά όταν το κάνει τα δίνει πραγματικά όλα. Έκανε εξαιρετική δουλειά για περισσότερη από μια ώρα». Παρόλο το ότι αγωνίστηκε, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «AS», ο Ισπανός μέσος, έχει ήδη αποφασίσει να αποχωρήσει από τη Μαδρίτη. Μάλιστα, ήθελε να το κάνει από τον Ιανουάριο, αλλά δεν ήρθε κάποια επαρκής πρόταση για τον ίδιο. Κάτι που αναμένεται να γίνει το καλοκαίρι, με τη Ρεάλ να ζητάει περί τα 30 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ