ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ευρώπη

Το ξεκίνημα του Οζίλ στη Φενέρ είναι… τραγωδία!

Ο Μεσούτ Οζίλ απογοητεύει αρκετά με τις εμφανίσεις του στη Φενερμπαχτσέ, ενώ και η τουρκική ομάδα πάει από το κακό στο χειρότερο μετά την έλευση του.

Το ξεκίνημα του Οζίλ στη Φενέρ είναι… τραγωδία!

Η μεταγραφή του Μεσούτ Οζίλ στην Φενερμπαχτσέ ήταν από τις κορυφαίες του Ιανουαρίου. Ήταν από τις ειδήσεις που πραγματικά έκανε το γύρο του κόσμου. Εξάλλου, ο Γερμανός μεσοεπιθετικός είναι ένας τρομερά ποιοτικός παίκτης. Κάτι που είχε αποδείξει ουκ ολίγες φορές στα 7,5 χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της Άρσεναλ. Ωστόσο, ο κύκλος του στους «Κανονιέρηδες» έφτασε στο τέλος του και ο ίδιος αποφάσισε να ψάξει μια νέα περιπέτεια. Η τουρκική ομάδα ήταν εκεί και του προσέφερε ένα ελκυστικό πακέτο για να τον πείσει. Κάτι που τελικά το πέτυχε.

Άπαντες στην Φενερμπαχτσέ θεώρησαν ότι ο Οζίλ θα αποτελέσει τον ηγέτη της ομάδας. Τον άνθρωπο που θα την οδηγήσει στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός «κάθε αρχή και δύσκολη» και η αρχή του Γερμανού μεσοεπιθετικού στα «Καναρίνια» είναι η χειρότερη δυνατή. Από τη στιγμή που τον απέκτησε η Φενέρμπαχτσέ έχει… καταρρεύσει. Σε 5 ματς έχει μόλις μια νίκη, μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Έμεινε εκτός του Κυπέλλου Τουρκίας και ταυτόχρονα έπεσε στην τρίτη θέση στο πρωτάθλημα. Βέβαια, ούτε ο 32χρονος ποδοσφαιριστής τα πάει καλύτερα, αφού στα παιχνίδια αυτά δεν έχει ούτε γκολ ούτε ασίστ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Περιμένουν περισσότερα από τον Οζίλ στη Φενερμπαχτσέ

Αν μη τι άλλο όχι το ξεκίνημα του περίμεναν οι οπαδοί της Φενερμπαχτσέ. Οι οποίοι, ειρήσθω εν παρόδω, έδωσαν χρήματα για να στηρίξουν την ομάδα στη μεταγραφή του. Άλλωστε, ο Οζίλ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης τους. Όπως είχε γίνει γνωστό, θα λαμβάνει από τα «Καναρίνια» περίπου 52.500 ευρώ την εβδομάδα. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο πλευρές συμφώνησαν για συμβόλαιο για ένα συμβόλαιο 3,5 ετών με συνολικές απολαβές 9 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, ο ίδιος δε θα πληρωθεί από την τουρκική ομάδα καθόλου για τη φετινή σεζόν.

Η διοίκηση της ομάδας ζήτησε βοήθεια από τους οπαδούς της για να πληρώσει ένα μέρος του συμβολαίου του. Κάτι το οποίο έχει ήδη αρχίσει να γίνεται, με τους οπαδούς των «Καναρινιών» να πληρώνουν με τη σειρά τους τον Οζίλ. Οπότε, είναι αναμενόμενο να έχουν περισσότερες απαιτήσεις από τον ίδιο. Η ποιότητα του, άλλωστε, είναι αδιαμφισβήτητη και πλέον καλείται να τη δείξει και μέσα στο γήπεδο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ