ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

«Ο Κέιν πρέπει να φύγει από την Τότεναμ τώρα ή ποτέ»

Συμβουλή προς τον Χάρι Κέιν να αποχωρήσει από την Τότεναμ τώρα, αλλιώς δεν θα το κάνει ποτέ, χάνοντας αρκετούς τίτλους, έδωσε ο Ντάνι Μέρφι.

«Ο Κέιν πρέπει να φύγει από την Τότεναμ τώρα ή ποτέ»

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Χάρι Κέιν είναι από τους καλύτερους και πληρέστερους σέντερ φορ στον κόσμο. Βρίσκει δίχτυα με κάθε πιθανό κι απίθανο τρόπο, έχοντας παράλληλα και τρομερή συνέπεια στο σκοράρισμα. Μάλιστα, τη φετινή σεζόν έχει γίνει και δημιουργικός σαν επιθετικός. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει 14 ασίστ και 21 γκολ σε 33 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Κύριος αποδέκτης των πασών του είναι ο Χιουνγκ Μιν Σον, με τους δύο παίκτες να έχουν δημιουργήσει ένα εξαιρετικό δίδυμο στην Τότεναμ.

Παρόλες τις εξαιρετικές εμφανίσεις του, όμως, οι «Spurs» βρίσκονται εντελώς εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Γενικά, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο παραπατάει και ο μόνος τρόπος να σώσει τη σεζόν είναι είτε με την κατάκτηση του Carabao Cup κόντρα στη Σίτι, ή με το Europa League. Κάτι που μοιάζει δύσκολο. Όπως θα είναι και το καλοκαίρι για τον Κέιν, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ντάνι Μέρφι στη «DailyMail». Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στον Άγγλο φορ και τόνισε πως θα κληθεί να απαντήσει σ’ ένα δίλημμα. Του να μείνει στην Τότεναμ και να γίνει θρύλος του συλλόγου, χωρίς να κατακτήσει τρόπαια ή να πάει σε άλλη ομάδα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Κέιν

«Η Σίτι θα ταιριάξει καλύτερα στον Κέιν»

«Είναι ένα τεράστιο καλοκαίρι για τον Χάρι Κέιν. Αν δεν φύγει από την Τότεναμ τώρα, δε θα φύγει ποτέ. Θα τελειώσει την καριέρα του σαν πρώτος σκόρερ του συλλόγου και θα χτιστεί άγαλμα γι’ αυτόν έξω από το γήπεδο αν μείνει. Ωστόσο, αυτό θα γίνει εις βάρος των τροπαίων που αξίζει βάσει του ταλέντου του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μέρφι.

Παράλληλα, ο παλαίμαχος παίκτης των Λίβερπουλ και Τότεναμ, τόνισε πως ο Κέιν θα βελτίωνε όποια ομάδα και να πήγαινε. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι είναι οι δύο που βλέπουν πιο «θερμά» την περίπτωση του Άγγλου επιθετικού. Ωστόσο, οι υψηλές απαιτήσεις των «spurs »για τον Κέιν, τις κρατάνε ακόμα πίσω από μια επίσημη κίνηση. Πάντως, ο Μέρι συμβούλεψε τον 27χρονο επιθετικό να αποχωρήσει και τόνισε πως η Σίτι είναι αυτή που θα του ταίριαζε περισσότερο.

«Είμαι σίγουρος ότι το σκέφτεται κάθε μέρα γιατί ο χρόνος δεν είναι με το μέρος του. Αυτή τη στιγμή είναι μέσα στους τρεις κορυφαίους επιθετικούς στον πλανήτη και θα βελτίωνε κάθε ομάδα. Η Γιουνάιτεντ απέχει σίγουρα ένα ή δύο χρόνια από το να κερδίσει κάποιον μεγάλο τίτλο, οπότε πιστεύω η Μάντσεστερ Σίτι θα του ταιριάξει καλύτερα. Πάντως ένα πράγμα φαίνεται καθαρά. Από αυτό το καλοκαίρι κι έπειτα, οι προσφορές θα έρχονται όλο και πιο δύσκολα. Οπότε πιστεύω πρέπει να αποχωρήσει παρά να μείνει στην Τότεναμ», δήλωσε ο Μέρφι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ