ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Η τρομάρα της Σίτι μετατράπηκε σε θρίαμβο (vid)

Το σερί νικών της Μάντσεστερ Σίτι απειλήθηκε από τη Γουλβς, με τους "πολίτες" να παίρνουν τελικά τη νίκη με 3-1 με 2 γκολ στο τέλος.

Η τρομάρα της Σίτι μετατράπηκε σε θρίαμβο (vid)

Στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχτηκε τη Γουλβς στο στάδιο «Έτιχαντ». Οι «πολίτες» βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο αλλά στο τέλος ανέδειξαν για μία ακόμη φορά την ποιότητά τους επικρατώντας με 4-1. Έτσι, έφτασαν τις 21 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις μετρώντας 54 γκολ ενεργητικό και 7 παθητικό. Παράλληλα, αύξησαν τη διαφορά τους από τη 2η Γιουνάιτεντ στους 15 βαθμούς.

ΤΟ ΜΑΤΣ

H Γουλβς παρατάχθηκε σε σχηματισμό 5-4-1 με τον Αντάμα Τραορέ στην κορυφή και με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς. Από την άλλη πλευρά, η Σίτι, άρχισε να ανεβάζει τα ποσοστά κατοχής της από το πρώτο λεπτό.

Έτσι, βρήκε ένα γρήγορο γκολ μόλις στο 14ο λεπτό. Ειδικότερα, μετά από διαγώνια μπαλιά του Ρόντρι, ο Μαχρέζ γύρισε τη μπάλα και ο Ντεντονκέρ στην προσπάθειά του να απομακρύνει τον κίνδυνο έβαλε αυτογκόλ.

Αυτό το τέρμα δεν άλλαξε κάτι στην εικόνα του παιχνιδιού. Οι “πολίτες” κυκλοφορούσαν τη μπάλα χωρίς να έχουν το πόδι πατημένο στο γκάζι. Η Γουλβς, πάντως, κρατούσε ελάχιστα τη μπάλα στα πόδια της και έμοιαζε φοβισμένη από τη δυναμική της αντιπάλου της. Επιπλέον, το άμεσο πρέσινγκ των γηπεδούχων μετά από κάθε απώλεια της μπάλας στερούσε κάθε δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να βγουν μπροστά.

Η Σίτι προσπάθησε να κλείσει το 1ο ημίχρονο διευρύνοντας το προβάδισμά της αλλά το γκολ του Λαπόρτ ακυρώθηκε ως οφσάιντ ενώ η κεφαλιά του Μπερνάντο Σίλβα λίγο αργότερα εξουδετερώθηκε από τον Ρουί Πατρίσιο.

Γλίτωσαν από τα δόντια των «λύκων»

Στο 2ο 45λεπτο, η Σίτι μπήκε δυνατά, με τον Ρουί Πατρίσιο να αρνείται ένα ακόμη γκολ – αυτή τη φορά σε σουτ του Ντε Μπρούιν.

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, η Γουβλς ισοφάρισε με την πρώτη της τελική στο ματς. Ειδικότερα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μουτίνιο, ο Κόαντι με κεφαλιά ψαράκι έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Η ομάδα του Γκουαρντιόλα αυτομάτως κυνήγησαν με μεγαλύτερη ένταση 1 γκολ και πραγματοποίησε 2 τελικές με τον Ζεσούς μέσα στα επόμενα 5 λεπτά. To παιχνίδι είχε ανοίξει και η Γουλβς κυνηγούσε και 2ο γκολ, το οποίο δεν πέτυχε ο Τραορέ στο 68΄. Οι “σίτιζενς” έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο με τη μπάλα στα πόδια, με τους “λύκους» να βγαίνουν συνεχώς στην αντεπίθεση.

Η μία φάση διαδεχόταν η μία την άλλη και ο Στέρλινγκ είδε το τακουνάκι του να περνάει λίγο άουτ στο 73ο λεπτό. Ο Άγγλος εξτρέμ με φαλτσαριστό σουτ 4 λεπτά αργότερα σημάδεψε το δοκάρι.

Η πολιορκία της εστίας του Πατρίσιο απέδωσε καρπούς τελικά στο 80ο λεπτό. Ειδικότερα, μετά από κάθετη του Μαχρέζ και γύρισμα του Γουόκερ, ο Ζεσούς πλάσαρε εύστοχα για το 3-1.

Αυτό γκολ έδωσε φτερά στα πόδια των γηπεδούχων και προκάλεσε την κατάρρευση των φιλοξενούμενων. Έτσι, η Μάντσεστερ Σίτι σημείωσε 2 ακόμη γκολ στο 90΄και στο 90+5΄, με τον Μαχρέζ και τον Ζεσούς να διαμορφώνουν το τελικό 4-1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ