Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Μουρίνιο τούς έβαλε τα γυαλιά – 100 γκολ η Τότεναμ! (pic)
Τότεναμ

Ο Μουρίνιο τούς έβαλε τα γυαλιά – 100 γκολ η Τότεναμ! (pic)

Ο κατά πολλούς λάτρης της άμυνας, Ζοζέ Μουρίνιο, βλέπει την Τότεναμ να συμπληρώνει τριψήφιο αριθμό τερμάτων τη φετινή σεζόν.

07.03.2021 | 23:11

Ποιος είπε πως οι ομάδες του Ζοζέ Μουρίνιο παίζουν μόνο άμυνα; Ο Πορτογάλος προπονητής κατάφερε να σιωπήσει πολλά στόματα το βράδυ της Κυριακής. Η Τότεναμ στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας συμπλήρωσε τριψήφιο αριθμό γκολ μέσα στη σεζόν!

Ανά καιρούς ο «Special One» κατηγορείται πως παίζει «λεωφορείο» και δίνει γενικά έμφαση στην άμυνα. Αλλά, κάτι τέτοιο πρέπει σιγά σιγά να πάψει να λέγεται για εκείνον, μιας και η Τότεναμ έφτασε τα 100 γκολ στη σεζόν 2020-21. Και ακόμα αυτή έχει δρόμο ακόμα για να ολοκληρωθεί.

Οι «Σπερς» σε τέσσερις διοργανώσεις (Πρέμιερ Λιγκ, Γιουρόπα Λιγκ, Λιγκ Καπ, Κύπελλο) έχουν σκοράρει τρία κατοστάρικα γκολ. Είναι πια η δεύτερη ομάδα στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που το καταφέρνει αυτό. Η πρώτη που το έχει κατορθώσει είναι η Μπάγερν Μονάχου η οποία μετράει έξι γκολ παραπάνω.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version