Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρείντζερς η… επιστροφή! Το χάρηκε με την ψυχή του ο Τζέραρντ! (vid)
Ευρώπη

Ρείντζερς η… επιστροφή! Το χάρηκε με την ψυχή του ο Τζέραρντ! (vid)

Ο Στίβεν Τζέραρντ... δικαιώνεται! Ο Άγγλος βρίσκεται κοντά στην πρώτη κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, έστω και σαν προπονητής της Ρείντζερς!

07.03.2021 | 00:09

Η Ρέιντζερς επέστρεψε! Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ συνεχίζει να μαγεύει την φετινή σεζόν και δείχνει ανίκητη στο πρωτάθλημα της Σκωτίας! Μάλιστα, μετά την εντός έδρας νίκη με 3-0 επί της Σεντ Μίρεν, ο Άγγλος προπονητής και η ομάδα του έφτασαν ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου!

Τελευταία φορά που στέφθηκε πρωταθλήτρια η Ρέιντζερς ήταν… πριν από δέκα χρόνια! Αν μη τι άλλο οι φίλαθλοι της περίμεναν πως και πως την επιστροφή της ομάδας τους στην κορυφή! Όπως θα δείτε αρκετοί ήταν αυτοί που… αγνόησαν την πανδημία και τα μέτρα και υποδέχτηκαν την ομάδα πριν την έναρξη της αναμέτρησης!

Ο Τζέραρντ δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του μετά το τέλος της αναμέτρησης! Ο πρώην άσσος της Λίβερπουλ βρίσκεται πλέον μια ανάσα από την πρώτη κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, καθώς σαν ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να πάρει τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ!

Σίγουρα θα είναι μια στιγμή που ονειρευόταν εδώ και καιρό ο Τζέραρντ. Σε περίπτωση που η Σέλτικ δεν κερδίσει την Νταντί Γιουνάιτεντ, τότε η Ρέιντζερς θα στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια! Ειδάλλως θα πρέπει να κάνει υπομονή… μια εβδομάδα ακόμη!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version