ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Δεν τα παρατά για τον Βάρντι ο… «Deadpool» που τον θέλει στη Ρέξαμ!
Και ξάφνου, η Νάπολι πάει για Πιόλι!
Αλλαγές και αποχωρήσεις για το καλό της Τότεναμ προανήγγειλε ο Ποστέκογλου
Ο Άμπελ Φερέιρα εκλιπαρεί για την παραμονή του Μεσίνιο: «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο!»
Ολυμπιακός: Επέλεξε την Ελπίδων της Αλβανίας ο πρωταθλητής Ευρώπης, Άντζελο Σίνα
Τρομερές αποκαλύψεις Γκαλτιέ: «Έβγαλα τον Μέσι και έγινε χαμός»
Η Ίντερ πουλάει το… μέλλον της μεσαίας της γραμμής!
Η Άρσεναλ δεν μπορεί να αποκαλείται «Invincibles» πλέον!
«Η Λίβερπουλ θα εκνευριστεί γρήγορα με τον Σλοτ»!
Το «διαμάντι» της Παρί θέλει να πάει στην Μπαρτσελόνα!
Ριβάλντο: «Αυτός πρέπει να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα»!
Ο Κασάνο κατηγόρησε τον Αλέγκρι και κατακεραύνωσε τον Ιντζάγκι!
H ιστορία του Βίλας Μπόας θα γινόταν εύκολα ταινία! (POD)
Μάρκο Ρόις, 2024
Μεντιλίμπαρ: «Δεν θέλω να ακούσω τίποτα για τελικό, δεν έχουμε προκριθεί»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Κλοπ: «Έχουμε χάσει τη νοοτροπία νικητή που είχαμε»

Ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχθηκε ότι η Λίβερπουλ έχει χάσει τη νοοτροπία νικητή που είχε τις τελευταίες σεζόν, τονίζοντας ότι η ομάδα του έκανε πολλά λάθη κόντρα στη Φούλαμ.

Κλοπ: «Έχουμε χάσει τη νοοτροπία νικητή που είχαμε»

Από τη στιγμή που ανέλαβε τη Λίβερπουλ, ο Γιούργκεν Κλοπ πάσχιζε να φτιάξει ένα αποτελεσματικό σύνολο. Κάτι που ειδικά τις τελευταίες τρεις σεζόν το πέτυχε στον απόλυτο βαθμό. Δημιούργησε ένα σύνολο που την περσινή σεζόν πήγε «τρένο» μέχρι την κατάκτηση του τίτλου. Μια ομάδα που ήταν αδιαμφισβήτητο φαβορί και για την φετινή Premier League. Άλλωστε, πέραν του ότι ήταν αποτελεσματική έπαιζε και εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Κέρδιζε τόσο τους αντιπάλους όσο και τον απλό θεατή.

Ωστόσο, όλα αυτά έχουν αλλάξει άρδην φέτος. Η ομάδα του ταλανίζεται από τραυματισμούς σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό. Πλέον, το στυλ παιχνιδιού της έχει γίνει προβλέψιμο, όλοι βρίσκουν τρόπο να την αντιμετωπίσουν, ενώ η ψυχολογία της είναι στα «Τάρταρα». Οι «κόκκινοι» μετράνε έξι σερί εντός έδρας ήττες στην έδρα τους. Το φρούριο του «Άνφιλντ» έχει γίνει… εξοχικό. Μετά την ήττα από τη Φούλαμ, ο Κλοπ τόνισε πως η ομάδα του έχει χάσει πια τη νοοτροπία της. Τόνισε πως οι παίκτες της Λίβερπουλ ήθελαν τη νίκη, αλλά έκαναν συνεχή λάθη.

«Δεν έχουμε τη νοοτροπία στην οποία ήμασταν συνηθισμένοι, αλλά τα παιδιά θέλουν να νικάνε και το είδα σήμερα (σ.σ χθες). Ωστόσο, κάναμε πάλι λάθη κι αυτό είναι το πρόβλημα. Πρέπει να σιγουρευτούμε ότι θα κάνουμε λάθη που δεν θα μας φέρνουν σε δύσκολες καταστάσεις. Πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε πάλι. Ακόμα κι αν είναι με 1-0, είναι μια χαρά. Η τετράδα δεν με απασχολεί αυτή τη στιγμή. Δεν μπορώ να το σκεφτώ. Πρέπει να κερδίσουμε ένα παιχνίδι, αυτό θα μπορούσε ήδη να μας βοηθήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κλοπ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Κλοπ

Κλοπ: «Δεν μπορούμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι γιατί κερδίσαμε όλα τα προηγούμενα ή επειδή θέλουμε να το κερδίσουμε»

Παράλληλα, ο Γερμανός τεχνικός επισήμανε ότι η αντίδραση της ομάδας του όταν έμεινε πίσω στο σκορ ήταν σωστή. Ωστόσο, αναφέρθηκε στην έλλειψη αρκετών κομβικών παικτών, λόγω τραυματισμού, ενώ τόνισε πως η θέληση από μόνη της ή κάποιο σερί νικών δεν μπορεί να τους εγγυηθεί ότι θα κερδίσουν ένα παιχνίδι.

«Η αντίδραση μας από ποδοσφαιρικής απόψεως ήταν ok. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που δεν βρίσκονται στο γήπεδο και δεν μπορούν να είναι ηγέτες τώρα. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Δεν μπορούμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι γιατί κερδίσαμε όλα τα προηγούμενα ή επειδή θέλουμε να κερδίσουμε το συγκεκριμένο. Πιστέψτε με τα παιδιά θέλουν να κερδίζουν, απλά δεν δουλεύει αυτή την περίοδο. Δεχόμαστε ένα γκολ και πλέον είναι αρκετό για τους αντιπάλους μας», είπε ο Κλοπ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ