ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
Αρχισκόρερ (με συγκάτοικο) ο Παυλίδης στην Eredivisie με ασύλληπτο γκολ! (vid)
Στο Λονδίνο κουμάντο κάνει μόνο η Άρσεναλ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Κρίθηκε στη Βαρκελώνη, τελείωσε στον Μέσι (vid)

Η Παρί έχοντας προίκα το 4-1 στο Καμπ Νου κατάφερε να αντέξει τη πίεση των Μέσι - Μπαρτσελόνα (1-1) και να πανηγυρίσει τη πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κρίθηκε στη Βαρκελώνη, τελείωσε στον Μέσι (vid)

Το 4-1 υπέρ της Παρί Σεν Ζερμέν στη Βαρκελώνη δεν άφηνε άλλη επιλογή στους ποδοσφαιριστές του Ρόναλντ Κούμαν. Απόψε στο Παρίσι στον επαναληπτικό για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ τα πράγματα ήταν απλά. Η Μπαρτσελόνα θα έπρεπε να υπερβεί εαυτό, να κάνει το καλύτερο της φετινό παιχνίδι για να ανατρέψει τα δεδομένα. Το ξεκίνημα του αγώνα έδειξε πως οι Καταλανοί είχαν τη διάθεση κυνηγήσουν αυτές τις λίγες πιθανότητες που τους αναλογούσαν. Από το πρώτο λεπτό η παρέα του Μέσι πήρε την κατοχή της μπάλας και εγκαταστάθηκε γύρω από τη περιοχή του Κέιλορ Νάβας. Οι επισκέψεις στα καρέ του Λατίνου τερματοφύλακα δεν ήταν λίγες, αντιθέτως οι «μπλαουγκράνα» έδειξαν ικανοί να ανοίξουν νωρίς το σκορ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Μέσι, Ντεμπελέ και Γκριεζμάν προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ που θα έδινε ψυχολογία στην ομάδα τους. Αντ’ αυτού οι Παριζιάνοι ήταν αυτοί που εν τέλει άνοιξαν το σκορ κάνοντας τα πράγματα για τους αντιπάλους τους ακόμη πιο δύσκολα. Στο 30΄ ο Λενκλέ ανέτρεψε τον Ικάρντι μέσα στη μεγάλη περιοχή. Ο διαιτητής μέσω του VAR υπέδειξε το σημείο του πέναλτι με τον Μπαπέ δύο λεπτά αργότερα να ευστοχεί γράφοντας το 1-0. Μέσι Παρί Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα παρόλα αυτά δεν έδειξε να το βάζει κάτω. Η αντίδραση ήρθε άμεσα με τον Μέσι να παίρνει το όπλο του και στο 37′  α κεραυνοβολεί την εστία του Νάβας για το 1-1. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ πριν τελειώσει το ημίχρονο είχε την ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Κουρζαβά ανέτρεψε τον Γκριεζμάν μέσα στη περιοχή με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Μέσι πήρε την ευθύνη όμως το τελείωμα του βρήκε τον Νάβας σε ετοιμότητα, με τον έμπειρο τερματοφύλακα να κρατά την ισοπαλία.

Πάλεψαν Μπαρτσελόνα και Μέσι άλλα η Παρί κράτησε…

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα παρέμεινε στα ίδια επίπεδα. Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, με τον Μέσι και πάλι να δίνει το έναυσμα της αντεπίθεσης. Ξανά όμως όλες οι προσπάθειες των Καταλανών βρήκαν απάντηση από την εξαιρετική αμυντική λειτουργία της Παρί.

Οι Καταλανοί όσο περνούσε η ώρα έσφιγγαν και άλλο τον κλοιό όμως η μπάλα και ο Νάβας δεν τους έκαναν το χατίρι. Σωρεία χαμένων ευκαιριών για την ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν με πρωταγωνιστές τους Μέσι και Ντεμπελέ. Τελικά το σκορ παρέμεινε ίδιο μέχρι το φινάλε. Η Παρί Σεν Ζερμέν πανηγύρισε έξαλλα τη πρόκρισή της στην 8αδα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ