Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μια βραδιά για να ξεχάσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο (vid)
Γιουβέντους

Μια βραδιά για να ξεχάσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο (vid)

Ο άσος της Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο, πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του στον πρόσφατο αποκλεισμό από την Πόρτο.

10.03.2021 | 12:59

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βίωσε ένα ακόμη επώδυνο αποκλεισμό με τη φανέλα της Γιουβέντους. Ο σούπερ σταρ των «μπιανκονέρι» είχε τεράστιο μερίδιο ευθύνης στον αποκλεισμό της ομάδας του από την Πόρτο στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Και αυτό γιατί ενώ η ομάδα έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα από νωρίς στο 2ο ημίχρονο δεν κατάφερε να συνεισφέρει επιθετικά.

Ειδικότερα, η Γιουβέντους από το 54ο λεπτό έψαχνε 2 γκολ με παίκτη παραπάνω για να προκριθεί. Το γκολ του Κίεζα στο 63ο λεπτό έστειλε το παιχνίδι στην παράταση. Ωστόσο, εκεί μίλησε το πάθος των φιλοξενούμενων. Οι «δράκοι» όχι μόνο δεν κλείστηκαν στην περιοχή τους αλλά έψαξαν ένα τέρμα για να μην πάει το παιχνίδι στα πέναλτι. Έτσι, απονεμήθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη και με απευθείας φάουλ του Ολιβέιρα βρήκαν το γκολ πρόκρισης.

Στα εναπομείναντα λεπτά, η Γιουβέντους βρήκε μόνο 1 γκολ από τα 2 συνολικά που ήθελε για να προκριθεί εκείνη.

Άφαντος ο Κριστιάνο

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ήταν σκιά του εαυτού του στο Τορίνο. Ένα βίντεο με προσωπικά του στιγμιότυπα έχει κυκλοφορήσει που απεικονίζει την φτωχή του απόδοση.

Τα κακά κοντρόλ, οι λάθος πάσες, η αδυναμία να περάσει τον αντίπαλο στο 1 εναντίον 1 και τα κακά του τελειώματα είναι ενδεικτικά της χθεσινής του εμφάνισης. Ο Κριστιάνο, μάλιστα, στην προσπάθεια του να επηρεάσει τη ροή του αγώνα έκανε κακό στην ομάδα του γιατί επιχειρούσε να το κάνει με λάθος τρόπο.

Αντί, δηλαδή να μένει στο κουτί για να τελειώσει κάποια από τις αμέτρητες σέντρες από τα μπακ, επέλεγε να βγαίνει από την περιοχή για να πάρει τη μπάλα στα πόδια του. Το αποτέλεσμα δεν τον δικαίωσε.

Το κερασάκι στην τούρτα της κακής του εμφάνισης ήρθε στο φάουλ που δέχτηκε η ομάδα του. Ειδικότερα, ο Κριστιάνο στήθηκε στο τοίχος και γύρισε την μπάλα κατά την εκτέλεση του Ολιβέιρα. Ως εκ τούτου η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του κατέληξε στα δίχτυα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version